2777
2789
عنوان

پدرشوهرم‌ دیونم کرده😭

598 بازدید | 25 پست

سلام دوستان لطفا خواهرانه راهنماییم کنید

خانواده شوهر من از اول یه جوری بودن ولی شوهرم خیلی خوبه فقط یکم میترسه از باباش حقم داره والا

اینم بگم مادر پدر من جدا شدن و من زندگی سختی داشتم 

حالا پدرشوهرم همش منو مسخره میکنه دائم یع جوری می‌خواد حالیم کنه پدر ندارم همش می‌خواد بچم رو ارم دور کنه فقط وقتایی که شیر میدم گذشته هم‌که یه بار حمله کرده‌بهم به قصد زدن به خودم و مادرم فحش های زشت داده تحقیرم کرده عروسی و طلا و….هیچی هم انجام ندادن مادرشوهرمم که‌انتقام کارایی که باهاش کردن رو قشنگ سرمن درمیاره ولی با سیاست نگم‌که روز زایمان و چند روز بعدش چقدر عذاب کشیدم خانوما بخدا از نظر روحی دیگه نابودم مغزم نمیکشه به شوهرم میگم نمیام دیگه اونجا میگه ماهی یک بار بیا ولی واااقعا یک ثانیه نمیتونم تحمل کنم 😭🥲

سلام به زندگی من. به به که قشنگ خودمی. افتادی تو ی خانواده ی فاقد شعور و فرهنگ. دور باش. فقط دور. که بشی براشون آرزو. همین. محل هم نده. خودتو مشغول ی کاری کن. تنها و تنها پیشرفت هست که این نوع خانواده هارو جززززززززز میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه در حد ماهی یک باره کوتاه بیا و برو. و کلا نادیده بگیر رفتاراشون رو

اخه مثلا به بچم نوشابه میده چون میدونه من همیشه میگم ضرر داره خودمم نمیخورم بچم یک سال نداره یا میگه بزرگ شدی میگیرمت ازش و….

سلام به زندگی من. به به که قشنگ خودمی. افتادی تو ی خانواده ی فاقد شعور و فرهنگ. دور باش. فقط دور. که ...

دقیقا ای کاش بتونم حالمو خوب کنم اونا منو دیونه کردن خودشون زندگی میکنن راحت خدا نگذره واگذار کردم به خدا

حق ندارن بهت بی احترامی کنناگه میبینی اذیت میکنن دلیلی نداره بریچرا ازحق خودت دفاع نمیکنی یعنی چی فح ...

تازه مجبور شدم عذر خواهی هم کنم که چرا گفتم حرف دهنتو بفهم واقعا احمقم

تازه مجبور شدم عذر خواهی هم کنم که چرا گفتم حرف دهنتو بفهم واقعا احمقم

خب دیگه انقد بهشون باج دادی 

بعد میگی اینجوری می‌کنند

عذر خواهی رو کسی ک اشتباه میکنه میگه

کسی ک احترام طرف و نداره بنظرت لایق عذر خواهی هست

من بودم دهن همچین پدرشوهری رو گل میگرفتم ک بخواد به خانواده آدم فحش بده

خب دیگه انقد بهشون باج دادی بعد میگی اینجوری می‌کنندعذر خواهی رو کسی ک اشتباه میکنه میگهکسی ک احترام ...

دقیقا خودم مقصر متاسفانه همش ترس از دست دادن دارم به خاطر شوهرم کردم

دقیقا خودم مقصر متاسفانه همش ترس از دست دادن دارم به خاطر شوهرم کردم

بنظرم هم تو هم شوهرت باید با مشاور صحبت کنین

ک شوهرتونم متوجه اذیت های خانوادش بشه بتونه ازتون حمایت کنه 

چون اینجوری تنهایی فقط خودتون اذیت میشین 

اخه مثلا به بچم نوشابه میده چون میدونه من همیشه میگم ضرر داره خودمم نمیخورم بچم یک سال نداره یا میگه ...

منم مادرشوهرم این شکلیه انگارمن هووشم بچه اوردم دنیااون بچه نداره اصلا.یه اداهاایی درآورد برااام‌ک فقط خداازش نگذره زندگیمون خراب کردکلی اسیب روحی به خودمو بچم زد خداکنه عزیزش بمیره زندگی کرد جهنم برامون.حس‌مالکیت داشت به بچم فقط تلاااش میکرد بچم عادت بده به خودش وابستش کنه!!!بایدبه من بگه مامان.نیادسمت تو .خانوادت نشناسه.من ببرمش حموم.شب پیشم‌بخوابه.الان بچم بزرگ شده‌میرینه براش.ولی هربار کرم میریزه.غیرعادی محبت میکنه بهش.امدامیخواد بچسبونه به خودش نفرینش میکنم ازته دلم.چون‌من کاری به اون ندارم