2777
2789

و نمی تونم درمورد با ادمهای اطرافم صحبت کنم 

مشکلاتم حل نشدنیه 

جونی برام نمونده 

بابام خیلی اذیتمون میکنه 

من بخدا دارم دق میکنم 

میخوام از همشون دور بشم ولی من یه دخترم و تنها راه حل دور شدن ازشون خودکشیه 

خدا کمکم نمیکنه 

این روزا یه جور دیگه ای به خودکشی فکر میکنم 

۱۵۰ تومن دارم 

میخوام برم از هر داروخونه سه چهار تا ورق استاموینوفن بگیرم که داشته باشم تا اون لحظه ای که از دست کارهای بابام به جنون میرسم بدون فکر بخورم و راحت شم 

کاربری دست دونفره ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکر و دارم 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

قدر سلامتیت رو بدون عزیزم،قدر چیزایی که خدا بهت داده،راحت نمیشی میری اونطرف حسرت میخوری که ای کاش یه فرصت دیگه داشتم برگردم و رشد کنم ،زندگی کنم،

تعریف کن پدرت چیکار میکنه کمکت میکنیم

اتفاقا اگه زیاد به خودکشی فکر می کنی ، سعی کن دارو در دسترس خودت نزاری ، خودکشی کردن که هنر نیست ، یه عمر زیر خاک سرد و تیره بودن و سالیان سال سرگردان بودن تو اون دنیا خیلی بدتره! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بعدش چی میشه ؟

مامانت و بقیه عزیزات حالشون خوب میشه ؟

و بابات دیگ اذیتش تموم میشه ؟

یکم منطقی باش 

میدونم سخته همه ی مدلی خستن بخدا من خودم اگ به دور و بریام فک نمیکردم الان نبودم از طرفی میبینم همه ناراضی ان 

نباشم مگ چی میشه 

فرار کردن ک هنر نیست

خدا داره میبینه دونه دونه اشکامون و میشمره 

به خودش پناه ببر ناامیدت نمیکنه 

عزیز دلم این با خودکشی فقط از دست بابات راحت میشی ولی اون دنیا هزلر برابر بدتر عذاب میکشی 

این چند روز یکم انرژیا عجیب غریبه حال همه بده ، تو اطرافیانم دیدم  

یه وقت نکنی عمر عزیزو به خاطر بابات از دست بدی بره 

الهی اینقدر به مراتب بالا برسی همون بابا بیاد ازت معذرت خواهی کنه

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اگه ۲۰ تا ورق بخورم مردنم حتمیه

هم اتاقی ام وقتی تو اتاق تنها بوده قرص خورده بود خودکشی کنه بعد خوابیده بود و یکدفعه شروع کرده بود خون بالا بیاره ، دیگه ترسیده بود ، رفت یکی خبر کرد بردنش بیمارستان ، تا چند وقت همه اش معده درد داشت !

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گاهی با یه قرص ریز که روانپزشک تجویز میکنه تمام این حس های بدت میرن 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
کاری از دستم برنمیاد برای مامانم من فقط زجر کشیدنش رو میبینم شاید بعد مرگ من زندگیش عوض شد

زندگی اش ده ها برابر بدتر می شه که بهتر نمی شه! 

کجا تا حالا دیدی با مرگ یه فرزند زندگی مادر شاد و خوش شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟