2777
2789
عنوان

حاضرجوابی مودبانه همه بیاید

188 بازدید | 12 پست

خانوماباادمای گستاخ وبی ادب ک می‌دونی بحث باهاشون عواقب بدی داره چطوره محترمانه جوابشونومیدین کسایی ک نمیشه حذفشون کردومتاسفانه خانواده خودتن ازسیاست هاتون بگیدشایدبه درد کسی بخوره اینجاماهم یاد بگیریم من خیلی اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سوالی با تیکه و طعنه و اینا زد و در آن واحد جوابی نداشتی ،سوالش با سوال جواب بده تا کمی تمرکزش به هم بزنی و وقت بخری 

مثلا اگر گفت امروز کجا بودی ؟ بگو چطور مگه

برای چی میخوای بدونی

یا گفت چند کیلویی بگو تو چطور؟ 

اگر گفت چاقی بگو شوهرم چاق دوست داره یا بگو خوش میگذره خوب میخورم چاق میشم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

در آخر هرجا جواب نداشتی و ندونستی باید چیکارکنی زل بزن تو چشاش و یه لبخند از روی مسخره بزن بگو هه و برو خخخخ 

اینجوری طرف فکر میکنه تو خیلی حالیته 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
هر سوالی با تیکه و طعنه و اینا زد و در آن واحد جوابی نداشتی ،سوالش با سوال جواب بده تا کمی تمرکزش به ...

قشنگ گفتی خوشم اومد ولی کاش فقط اینابودمثلازنگ می‌زنه میگ اه پیشوازت چ حال بهم زنگ اوقم گرفت چن با زدم ی بحث دیگ هربارزنگ میزنم میگ حالااین یه نمونه کوچیکشه

در آخر هرجا جواب نداشتی و ندونستی باید چیکارکنی زل بزن تو چشاش و یه لبخند از روی مسخره بزن بگو هه و ...

اونقدگستاخ وبددهنه خیلی ساله ندیدمش تلفنی درارتباطیم جزخانوادمه زنگ میزنم جواب نمیدهم پشت هم میزنه میادپست خطم فحش میده پشتم آبروریزی می‌کنه تهمت ناموسی میزنه پیامک میده

قشنگ گفتی خوشم اومد ولی کاش فقط اینابودمثلازنگ می‌زنه میگ اه پیشوازت چ حال بهم زنگ اوقم گرفت چن با ز ...

آدم بی شعور و دهن هرز متاسفانه نمیتونی کاری کنه اونا عادت کردن تمام عمرشون فقط چرت و پرت بگن  ، جلوشون کوتاه نیا که تمسخر کنن اما زیادم دهن به دهنشون نذار 

مثلا میگه پیشوازت حال به هم زنه بگو خودت عااااااااااشقشم 

یا اگر مشکلی نداری بگو گذاشتم که مردم حالشون بد بشه زنگ نزنن مزاحمم بشن 

یا بگو تو کلا حالت  به هم خورده هیت ننداز تقصیر پیشواز من

یا بگو غذات مونده بوده حالت تهوع گرفتی پیشواز من که خیلی عالیه 

اونقدگستاخ وبددهنه خیلی ساله ندیدمش تلفنی درارتباطیم جزخانوادمه زنگ میزنم جواب نمیدهم پشت هم میزنه م ...

خب یه همچین فردی همه میشناسن اطرافیان زیاد خودت اذیت نکن ، ولی نذار بفهمه اذیتی از حرفاش که بفهمه نقطه ضعف داری خیلی اذیتت میکنه .

تو ام دست بذار رو نقطه ضعفاش مثلا وسط حرفش بگو دخترم تلوزیون زیاد کن ببینم چی میگه خخخ

یا مثلا یه چیزی داره میپرسه ازت بگو ها چی ای وای حواسم بهت نبود دوباره بگو اینجوری بی محلش کن که کمتر حرف بزنه 

خب یه همچین فردی همه میشناسن اطرافیان زیاد خودت اذیت نکن ، ولی نذار بفهمه اذیتی از حرفاش که بفهمه نق ...

مرسی ک کامل توضیح دادی من کلاهمه اطرافیانم خیلی اذیتم میکنن نظرمیدن دخالت میکنم شوخی میکنم درحالی ک اصلااهل شوخی نیستم خودم

خب یه همچین فردی همه میشناسن اطرافیان زیاد خودت اذیت نکن ، ولی نذار بفهمه اذیتی از حرفاش که بفهمه نق ...

میشه بهت درخواست بدم‌توخصوصی کامل برات بگم البته اگر ایرادی ندارد چون خیلی دلم پره شاید بتونی راهنماییم کنی

مرسی ک کامل توضیح دادی من کلاهمه اطرافیانم خیلی اذیتم میکنن نظرمیدن دخالت میکنم شوخی میکنم درحالی ک ...

بی محل کن فقط تا راحت باشی و کار خودت بکن و راحت زندگیت بکن مردم همیشه حرف برای گفتن دارن ، کلا بی محل کن از من به شما نصیحت گاهی یه لبخند تمسخر آمیز کوچولو ام بزن تا بسوزن 

میشه بهت درخواست بدم‌توخصوصی کامل برات بگم البته اگر ایرادی ندارد چون خیلی دلم پره شاید بتونی راهنما ...

باشه عزیز مشکلی نیست