2777
2789
عنوان

با تراز ۷۰۰ هزار تجربی دعوت نشده

592 بازدید | 17 پست

دوستم با این تراز دعوت نشده 

البته خیلی کم بود ظرفیت استانمون 

نمیدونم چه جوری بهش بگم خیلی دوست داشت فرهنگیان بیاره🥲

اونایی که آذربایجان شرقین با چند دعوت شدین تجربی؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکی تاحالا هفتصدهزار نشده.ماشالله

خب پس عجیبه که دعوت نشده دیگه😐

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
کلا آذربایجان شرقی معلم کم میخواد سه سال پیش دوست اجیم با رتبه 600 دعوت به مصاحبه نشد

اره متاسفانه 

یادمه زلزله سال ۹۱ همین استان ما فامیلمون با ۹۵هزار قبول شد😐

واقعا نمیدونی تراز هفتصد هزار نداریم؟

ای بابا ۷هزار🤦‍♀️😐😂

۷۰۰ هزار؟ از جای ما بهش بگو خسته نباشی دلاور 😁

۷ هزار🤦‍♀️😐😂

تراز بیشترین عددش 12000 هست 700 هزار؟؟؟؟ دروغ گفته

بابا اشتباه تایپی بود😂

خودم دیدم کارنامشو ۷ هزار بود