2777
2789
عنوان

امشب بله برون دعوت شدم هنوز هنگم

494 بازدید | 27 پست

ساعت نه تو پارک خاله شوهرم زنگ زد چرا نیومدیندگفتم کجا گفت بله برون دختر اون یکی خاله شوهرم منم گفتم خبر نداشتم که گوشیو مادر شوهرم گرفت گفت به منم الان گفتن ومن گفتم نمیایم وتموم شد

خدایا شکرت🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم یه دورهمی ساده هم بخواد مثلا خانوادشو دعوت کنه از یه روز قبل خبر میده حالا بله برون دختر خاله شوهر دیگه هیچی

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بعد شوهرم زنگ زد که داییم گفته شبی بله برون پسرمه بیاین ،اینم بگم ما با این دایین خیلی رفت وامد داریم وپسرم با شوهرم خیلی رفیقن ،منم کفتن مادرت گفته بله بورن دختر خالته که گفت خب پسر داییم ،دختر خالمو گرفته اصلا منو میگی داشتم شاخ در میاوردم حالا دلیلش

خدایا شکرت🌹
خوب کاری کردی،من اینطوری یهویی تا سوپر مارکت سر کوچه هم نمیرم،تازه موضوع دعوت کردن هم هست

بخدا منم به مادر شوهرم گفتم مامان ناراحت نشیا ولی این چه دعوت کردنیه مادر شوهرمم گناه میگفت نمیخواد بیای مامان اینا مارو هیچی حساب نکردن شبی من فک کردم خواستگاریه نگو بله برونه منم خبر نداشتم

خدایا شکرت🌹