2777
2789

من میشناسم حالا اگه دوستان نگن تبلیغه یا هرچی خدایی خیلی خانم خوب و مهربونیه 70تومن هم میگیره و همون موقع هم مثل بقیه نمیگه دعا داری و بیا این دعا برات بگیرم اصلا اهل دعا نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میشناسم حالا اگه دوستان نگن تبلیغه یا هرچی خدایی خیلی خانم خوب و مهربونیه 70تومن هم میگیره و همون ...

میشه به من یه راه ارتباطی بدین باهاش؟

خیلی لازم دارم واقعا

کلی دعات میکتم

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

فداتشم عزیزم +989936700785 این شمارشه اسمش ساراست بهش زنگ بزن بگو ی نوبت میخوام خودش بهت میگه

تلگرام و اینا نداره عزیزم؟

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

پس چیکار میکنه

پیشگویی میکنه دیگه من ب چندین نفر زنگ زدم همشون میگفتن نمیدونم دعا داری یا بیا برای مشکلت این دعا رو بدم همه هم بالای 2تومن ولی این گفت دعا نیاز نیست سنگینی میاره بدتر

من میشناسم حالا اگه دوستان نگن تبلیغه یا هرچی خدایی خیلی خانم خوب و مهربونیه 70تومن هم میگیره و همون ...

شمارشو ب منم بده لطفا

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

خودم

ببخشید عزیزم چه دعایی رو پیشنهاد میکنید برای آشتی ؟

فالم رو تفسیر کردید گفتید ازش خبر میشه و آشتی میکنیم💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚