2777
2789

والا برا ما که عین سگ و گربه میوفتن به جون هم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش مشغول جفتش میشه مخصوصا اگه تخم بزارن دیگه نمیزاره بری طرف قفسش وحشی میشه چون میخواد از تخم نگهدا ...

آخه خونده بودم اگه براش جفت نخرم میمیره

مشکلی نداره بی جفت باشه؟ افسرده نمیشه؟

آخه خونده بودم اگه براش جفت نخرم میمیرهمشکلی نداره بی جفت باشه؟ افسرده نمیشه؟

بستگی ب خودش داره بعضیا زود جفت میشن

مثلا ما یکی داریم با هر کی جفت میشه

ولی یکی هست هر چقدر گذاشتیم تو قفس ک جفت شن قبول نمیکرد

نگیری بهتره، دوستم هی گفت مرغ عشقم تنهاست براش یکی گرفت هم نوک  میزنه مدغ عشقش رو  هم اینکه مال خودش  دستیه اون نه همه چیز رو هم گاز میگیره اصلا شبیه خونگی نیست، عروس هلندی هم داواشم داره اصلا پرنده دیگه می بینه دوست نداره پرنده فروشه گفته بود اینا اینجوری تک بزرگ شدن راحتن همینجوری به خصوص عروس هلندی

بستگی ب خودش داره بعضیا زود جفت میشنمثلا ما یکی داریم با هر کی جفت میشهولی یکی هست هر چقدر گذاشتیم ت ...

خودت اولش یدونه خریدی یا نر و ماده باهم خریدی؟

کلا به نظرت تنها بخرم یا جفت

نگیری بهتره، دوستم هی گفت مرغ عشقم تنهاست براش یکی گرفت هم نوک میزنه مدغ عشقش رو هم اینکه مال خودش ...

اونی که من دیدم نر و ماده تو یه قفس بودن

امکان داره عادت کرده باشه به جفتش؟

خودت اولش یدونه خریدی یا نر و ماده باهم خریدی؟کلا به نظرت تنها بخرم یا جفت

نه ما اولش یدونه عروس هلندی سرلاکی خریدیم بعد خودمون بزرگش کردیم دیگه کلا حرف میزنه اهنگ میخونه..

یکی دیگه هم گرفتیم سرلاکی بعد دیدیم اینا جفتشون نرن و همیشه لج داشتن باهم مثلا یکیش میخوند دومی داد میزد ک تو نخون من میخونم بعد قفساشون هم جدا بود...بعد برادرشوهرم جفت داشت نرشون میمیره ماده رو میاره با نر ما جفت شده حالا دیگه الان ۳تا داریم ولی اونایی ک سرلاکین اهنگ میخونن باهاشون تمرین کنی حرف میزنن بهت عادت میکنن