2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگ سیگار نکشم اخه

96 بازدید | 11 پست

هرچی فاصلع میگیرم بیشتر هوس میگیرم ۲۳سالمه چندماه ترک کردم بعد دوباره حالم بد شد سر ی موضوع‌هایی رفتم سمتش 🥲💔از خودم بدم میاد وقتی میکشم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخرررررر به هیچ وجه

سعی کن پول خورد دستتم نباشه سوپر مارکت هم نرو برو به اندازه یه ماه یا دو هفته از فروشگاه خرید کن دیگه پاتو جایی نزار که ببینی بخری سرتو گرم کن 

برا خودت چالش ترک بزار بعد به خودت جایزه بده ❤

ضعیف النفس نباش اوکی؟❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

27سالمه از ۲۲سالگی کشیدم نشد ترک کنم نتونستم

شت نکنه منم نتونم 🥲من از راهنمایی چن نخ میکشیدم دیگ نکشیدم تا ۴ ۵سال پیش حالا ۴ساله هس ول میکنم هی میکشم فازم ملوم نی

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
نخرررررر به هیچ وجهسعی کن پول خورد دستتم نباشه سوپر مارکت هم نرو برو به اندازه یه ماه یا دو هفته از ...

خودم نمیخرم ک نکشم رفیقامو چیکار کنم 🤦هی ی نخ ی نخ میگیرم میکشم 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
شت نکنه منم نتونم 🥲من از راهنمایی چن نخ میکشیدم دیگ نکشیدم تا ۴ ۵سال پیش حالا ۴ساله هس ول میکنم هی ...

اراده با اراده فرق میکنه من دیدم کسایی ک خیلی سال کشیدن و ترک کردن 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
خودم نمیخرم ک نکشم رفیقامو چیکار کنم 🤦هی ی نخ ی نخ میگیرم میکشم

میگم برای ترک خب 

باید با همچین ادمایی هم قطع رابطه کنی وگرنه غیر ممکنه به فکر خودت باش باشه

به دل نگیری خب اینو میگم که انگیزه بگیری برای ترکت

به شخصه نمیتونم ادمایی که به چیزایی که براشون مضره معتاد میشن رو درک کنم چنین ادمایی ارزش دوستی ندارن کسی که برا خودش مهم نیست چه بلایی سر خودش داره میاره به درد دوستی نمیخوره واقعاااا این ادم برای خودش ارزش قایل نمیشه برای بقیه میشه

تو خیلی خوبییییی که قصد ترک داری واقعا خوشم اومد ازت بهترینیییی❤مگه چند بار قراره عمر کنی دوست نداری خوش بگذرونی زیبا باشی خفن باشی ورزشکار و سالم باشی این جوری خیلی بقیه هم بهت احترام میزارن

ترک کن باشه❤❤❤❤❤❤❤هر چه قدرم سخت باشه به خاطر خودت به خدا هیچکس و هیچ چیز با ارزش تر از خودت نیست ول کن ادمای این شکلی رو ❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میگم برای ترک خب باید با همچین ادمایی هم قطع رابطه کنی وگرنه غیر ممکنه به فکر خودت باش باشهبه دل نگی ...

الهی بگردم عزیزم 🥲💋💋رفیقی مث تو داشتم دیگ چیزی نمیخاستم بخدا 

متاسفانه نمیتونم دور بندازمشون چون تو خابگاه باهمیم 💔

حوصله ندارم ولم كنيددد💀