2777
2789

من از یه پسر شهریوری خوشم میاد اونم اولش ابرازعلاقه کرد یهو فاصله گرفت.

بنظرتون چکارکنم

شما عشقتون چجوری بهتون نزدیک شد.

رفتارش چجوریه.

اگر سرد و مغرورن پس چجوری پیش قدم شدن برای شما.

اگر احساسین پس چرا اینی ک من ازش خوشم میاد هیچ واکنشی نشون نمیده.

قلبم خورد شده 💔لطفا راهنماییم کنید

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

قراربود همو ببینیم ،قراربود خبرم کنه اما ده روز گذشته و پیامی نداده.💔😔

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شهریوریا اصلا علاقه و عشقشونو به زبون نمیارن با رفتاراشون نشون میدن مگه خیلی به ندرت از زیر زبونشون بکشی بیرون😂

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
شهريورى ها خجالت و خوش اخلاق هستن

پس چجوری نسبت ب یه دختر پیش قدم میشن.

وقتی ام ک من پیش قدم میشم خودشو دور میگیره😔پس اون رفتارا چی بود ک اولش نشون داد💔

عزیزم شهریوریا اصلا علاقه و عشقشونو به زبون نمیارن با رفتاراشون نشون میدن مگه خیلی به ندرت از زیر زب ...

هیچ رفتاری نداره، ده روز پیش گفت چندروز دیگه اگر دوسداشتی همو میبینیم گفتم باشه خبرم کن اما هیچ پیامی نداده 😔💔

اصولا وقتی مطمئن میشن به شما فهموندن که دوستتون دارن و به خودشون هم‌ثابت شد که دوسون داری کنار میکش ...

من میترسم بیشتر بعش نزدیک بشم و بدش بیاد .

خب ینی حتی یع پیامم نباید بده؟

پس همه اینایی ک میگن شهریوریا خیلی عاشقن و احساسین چیه.

😔

خودت نزديك بشو من اطرافيانم اكثرا شهريورى هستن خيلى خجالتى هستن

من پیام دادمش گفت اگر دوسداری چندروز دیگه همو ببینیم اما ده روز گذشت و خبرینشد

شهریوریا دلشون پر عشقه ولی بروز نمیدن‌

ینی حتی یه پیامم نباید بده؟

ینی همه این شهریوریا ک ازدواج کردن یا رل زدن دختره پیش قدم شده؟ 💔😔