2777
2789
عنوان

فکر کنم منو بندازن تو گونی ببرن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارت کنن یهو  

ولی در کل جواب این تلفن ها رو من نمیدم.این ها تخلیه تلفنی میکنن بعضیاشون مال ایران نیستن زنگ میزنن میگن از فلان ارگان هستیم در حالی که از شبکه های معاند یا منافقین هستن و اطلاعات از کف جامعه جمع میکنن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

چرا به من نزدن؟ 

من تنها نظری که راجب انتخابات میتونم بدم:

سگ زرد برادر شغاله 😬

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه بابا

آخه ی کانالی گذاشته بود که جلو ی دختر رو گرفته بودن نظرشو پرسیده بودن میگفت شاید برا پرس و جو اینا باشه که الان میگن از همه دارن میپرسن

نگران نباش ایشالا که اتفاقی نمیفته

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

با اسی هم بند میشین🤣🤣

نه منو باید بند مخوف تر ببرن اسی جرمش کمتره😂

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

همین الان به همه اعلام کن که قصد خودکشی،پریدن از بلندی،کوبیدن سرت به در و دیوار و.... رو نداری 😂

شوخی میکنم نترس خبری نیس

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم)