2821
2789
من بدبخت ۱۵ سالمه خودمو شب و روز کشتم درس خوندم ترازم هی میره پاییین و پایین میدونم اگه قبول نشم بدی ...

دختر خوب زندگیت رو بکن

بخاطر تراز آخه؟؟

ابد خودت رو نادیده میگیری بخاطر نمره و درس و تراز؟

خیلی قرآن بخون با معنی...

کلام خداست برای تک تک ما.‌‌

بذار قلبت نور بگیره 

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

من بدبخت ۱۵ سالمه خودمو شب و روز کشتم درس خوندم ترازم هی میره پاییین و پایین میدونم اگه قبول نشم بدی ...

والا، ما هم این سختی ها رو کشیدیم، آخرش نشد رشته ی مورد علاقه رو برم، گاهی نمیشه...چی بگم...بهتر هست مشاوره برید...ولی زیاد غصه نخورید ایشالا رشته تونو قبول بشید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بزارین بگم چرا پرسیدم حقیقتش خسته شدم ازین زندگی شب و روز خودمو کشتم بخدا کلی درس میخونم ترازم هی میرع پایین و پایین تر منکه چیزیو از خدا بدون تلاش تا این لحظه نخواستم میدونم اکه قبول نشم بدبخت میشم تو این مملکلت میدونم چون کسیم ندارم که کمکم کنه دستمو بگیره 😭😭😭😭 ۱۵ سالمه 

بزارین بگم چرا پرسیدم حقیقتش خسته شدم ازین زندگی شب و روز خودمو کشتم بخدا کلی درس میخونم ترازم هی می ...

ایشالا قبول میشد و خود خدا دسستونو میگره.....استرس ندید از حالا این قدر، با قدرت برو جلو ایشالا قبول میشی

بزارین بگم چرا پرسیدم حقیقتش خسته شدم ازین زندگی شب و روز خودمو کشتم بخدا کلی درس میخونم ترازم هی می ...

خودتم از درون نمیخای بمیری فقط الان فشار روته درکت میکنم امسال با این طرح معدل کلی رومون فشار گذاشتن کلی استرس کشیدیم ولی به این فک کن که سلامتیت مهم تره امسالم پاس نشی میتونی ترمیم کنی یا دوباره امتحان بدی ولی اگه خدانکرده اتفاقی برات بیفته جبران نمیشه..

عزیزم هیچ رشته ای بی ارزش نیست 

ارزش رو آدم ها برای اون رشته گذاشتند 

مهم این هست که بتونی وارد رشته ای بشی که تواناییش رو داری اگر با آزمون نشد سعی کن دنبال رشته بدون کنکور و معدلی باشی

بعد عزیزم اکثریت ما که الان دانشگاه رفتیم و فارغ التحصیل شدیم به کجا رسیدیم؟ به ولله که من هنوز از خودم درآمد ندارم چقدر هم رشته روانشناسی رشته معروفی هست اما کو کار؟! 

پس فقط فارغ التحصیل شدن از یک رشته خوب ملاک نیست تلاش خستگی ناپذبر هم لازم هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

میشه اگه میشه بگین تجربتون چی بوده😓

یک دنیایی بود که مرد و زن همه اون جا جمع بودیم نه معلوم نبود میریم بهشت نه معلوم بود که جهنمی میشیم، تو یک بلاتکلیفی عجیبی گیر کرده بودیم و یک جایی هم بود مثل زندان نمی شد ازش فرار کرد و کلی محافظ داشت 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈