الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای خودم نیست برای دوستم . بنظر من دیر بشه اما حسرت نشه . چون علاقه داره من میگم انجام بده خودش میگ ...
حسرت چی بابا مگه تو دندونپزشکی واسه کسی جایزه گذاشتن کنار؟
آره واقعا دیره
تا بخونه و کنکور قبول بشه و اصن گیریم که بشه و بره درس بخونه
میدونی چقدر عقب میمونه؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببخشید میشه بگید از چه بیزینسی ماهی ۱۰۰ درمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر بیزنسی تو دلت بخواد
لباس فروشی، خدمات، طراحی سایت، خرید و فروش و ...
واقعا به مهارتت و تجربه ت بستگی داره
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حسرت شغلی که دوس داری . نه ایران نمیخونه که . میره اروپا . ۲۸ سالگی دیگه سر کلاس درس نشسته. خودشم می ...
من نمیدونم من فقط میدونم باید پول داشته باشی تا دووم بیاری