2777
2789

سلام‌بچه ها دوشنبه عروسی دختر عمومه اونم یه شهر دیگه و کاملا خانوادهاشون با کلاسن

میخوام برم شینیون کنم شوهرم نمیذاره میگه پول ندارم ولی در این حد داره چون خودم بدعادتش کردم 

در صورتیکه کلا 300تومن میگیره حالا نمیدونم چیکار کنم

از یه طرف میخوام ماکسی یپوشم واقعا نرم خیلی ضایعس بنظرتون چیکار کنم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم الان بخوای گیر بدی ضایعه س حتی ممکنه عروسیم به کام دوتاتون تلخ بشه

الان موهاتو باز بذار 

از بعد ذره ذره خوش عادتش کن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

دقیقا چند هفته پیش سر همین شنیون منم باشوهرم همین بحثو داشتم اخرشم رفتم.. ولی ب نظرم بی کلاس شده بودم و موی بازساده باکلاس تره.. اگ نزاشت بری بحثو دلخوری پیش نیار. ک کلا مراسمو هم نزاره بری. من چند بار به شوعرم گفتم همه شینیون میکنن اگ من نکنم خیلی بد میشه دیگ بحثو اینا هم نکردم اولش راضی نبود اخرین لحظه دیدم بهم زنگ زد گف اگ بقیه رفتن توام برو ولی فقط شینیون. ولی من رفتم هم شینیون کردم همم میکاپ چون وقت نبود دیگ برسم خودم خودمو میکاپ کنم. خلاصه اینکه سخت نگیر یکی از فامیلامون عروسی برادرشوهرش بود. شنیدم هزار نفر مهمون داشتن موهاشو شینیون نکرده بود فقط براشینگ کرده  بوده. ازمنم واسه شینیون سیصد گرفت ولی کارش خوب نبود شینیون ب مراسم نرسیده وا رفت.