2777
2789
عنوان

چرا تعلیق شدم دیشب 😶

281 بازدید | 19 پست

قضیه ی مادر و دختر که ب خاطر نیاز مالی مجبور به تن فروشی بودن تعریف کردم که جامعه بدونه ب همچین آدمایی کمک بشه 😶

تعلیق چرا ؟

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستی اینجا آزادی بیان وجود نداره؟ فقط باید دروغ ببافی تا عزیز باشی

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ببخشید کور که نیستیم ،خودمون خبر داریم اما کار اونا چه ربطی به دل سوختن داره

نگو اینو 

اگر همه بگن چه ربطی داره که دلسوزی کنیم پس هیچ کس واسه کسی دیگه دلش نمیسوزه کمکش کنه 

من دلم نمی‌خواد نسبت ب همچین چیزایی بی تفاوت باشم یعنی نمیتونم بی تفاوت باشم

نمیدونستی اینجا آزادی بیان وجود نداره؟ فقط باید دروغ ببافی تا عزیز باشی

دقیقا 

برو ببین تاپیکایی ک هیچ مفهومی نداره و سر هیچ و پوچه و کاربرام میدونن ک دروغه چقدر بازدید خورده 

منکه حقیقت جامعه رو گفتم ک چهار نفر دلشون بسوزه کمک کنن ب این آدما تعلیقم کردن 🥲

نگو اینو اگر همه بگن چه ربطی داره که دلسوزی کنیم پس هیچ کس واسه کسی دیگه دلش نمیسوزه کمکش کنه من دلم ...

اخه شما داری دلسوزی الکی میکنی 

چون اون دو شخص ،رسما رو انسانیتشون تیشه زدن 

وگرنه منم دوس دارم کمک کنم اما نه به کسی که پا گذاشته رو شرف خودش بخاطر پول

اخه شما داری دلسوزی الکی میکنی چون اون دو شخص ،رسما رو انسانیتشون تیشه زدن وگرنه منم دوس دارم کمک کن ...

هعی 

من راجب یه دختر بچه داشتم حرف میزدم دیشب .‌که مادرش مجبورش میکرد مادرش معتاد بود 

این جای دلسوزی داره جای آتیش گرفتن دل داره

ببخشین وقتی میگین تعلیقید پس چطوری میاین اینجا؟ بعد چطور متوجه میشید تعلیقین ؟چون منم مدت طولانی نمیتونستم پیامی بذارم ولی نمیدونم تعلیق بودم یانه ولی یکبار  باز توستم بیام  توصیح میدین لطفا؟

ببخشین وقتی میگین تعلیقید پس چطوری میاین اینجا؟ بعد چطور متوجه میشید تعلیقین ؟چون منم مدت طولانی نمی ...

دیشب کاربریم تعلیق شد اخطار نارجی گرفتم نمیتونم باهاش هیچ کاری کنم با کاربریه 

این الان کاربریه جدیده تازه زدم 

حتما تعلیق بودین بعدش آزاد شدین دیگه

دیشب کاربریم تعلیق شد اخطار نارجی گرفتم نمیتونم باهاش هیچ کاری کنم با کاربریه این الان کاربریه جدیده ...

ببخشین اخطار نارنجی چیه؟ برای من چیزی نیومده بود . بعد اینکه مگه تعلیقی کلا حسابمون بسته نمیشه؟ پس چطور دوباره میشه برگشت؟