خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 عنوان چرا تعلیق شدم دیشب 😶 281 بازدید | 19 پست قضیه ی مادر و دختر که ب خاطر نیاز مالی مجبور به تن فروشی بودن تعریف کردم که جامعه بدونه ب همچین آدمایی کمک بشه 😶تعلیق چرا ؟ تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:) 1403/03/30 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 ترویج حقیقت واقعا 🥲تازه خیلیا میگفتن داری دروغ میگی همچین چیزی وجود نداره تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 12364 ببخشید کور که نیستیم ،خودمون خبر داریم اما کار اونا چه ربطی به دل سوختن داره
_moodigol_ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2736 نمیدونستی اینجا آزادی بیان وجود نداره؟ فقط باید دروغ ببافی تا عزیز باشی -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 فک کنم نی نی یار شب این هفته پریوده 😂😂 چیبگم والا ی پیام طووولانی نوشتم تو تاپیکم دیدم تعلیقم کفری شدم تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 ببخشید کور که نیستیم ،خودمون خبر داریم اما کار اونا چه ربطی به دل سوختن داره نگو اینو اگر همه بگن چه ربطی داره که دلسوزی کنیم پس هیچ کس واسه کسی دیگه دلش نمیسوزه کمکش کنه من دلم نمیخواد نسبت ب همچین چیزایی بی تفاوت باشم یعنی نمیتونم بی تفاوت باشم تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 نمیدونستی اینجا آزادی بیان وجود نداره؟ فقط باید دروغ ببافی تا عزیز باشی دقیقا برو ببین تاپیکایی ک هیچ مفهومی نداره و سر هیچ و پوچه و کاربرام میدونن ک دروغه چقدر بازدید خورده منکه حقیقت جامعه رو گفتم ک چهار نفر دلشون بسوزه کمک کنن ب این آدما تعلیقم کردن 🥲 تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 12364 نگو اینو اگر همه بگن چه ربطی داره که دلسوزی کنیم پس هیچ کس واسه کسی دیگه دلش نمیسوزه کمکش کنه من دلم ... اخه شما داری دلسوزی الکی میکنی چون اون دو شخص ،رسما رو انسانیتشون تیشه زدن وگرنه منم دوس دارم کمک کنم اما نه به کسی که پا گذاشته رو شرف خودش بخاطر پول
خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 اخه شما داری دلسوزی الکی میکنی چون اون دو شخص ،رسما رو انسانیتشون تیشه زدن وگرنه منم دوس دارم کمک کن ... هعی من راجب یه دختر بچه داشتم حرف میزدم دیشب .که مادرش مجبورش میکرد مادرش معتاد بود این جای دلسوزی داره جای آتیش گرفتن دل داره تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
سبزkamrang عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 693 ببخشین وقتی میگین تعلیقید پس چطوری میاین اینجا؟ بعد چطور متوجه میشید تعلیقین ؟چون منم مدت طولانی نمیتونستم پیامی بذارم ولی نمیدونم تعلیق بودم یانه ولی یکبار باز توستم بیام توصیح میدین لطفا؟
خرگوشمممم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2312 ببخشین وقتی میگین تعلیقید پس چطوری میاین اینجا؟ بعد چطور متوجه میشید تعلیقین ؟چون منم مدت طولانی نمی ... دیشب کاربریم تعلیق شد اخطار نارجی گرفتم نمیتونم باهاش هیچ کاری کنم با کاربریه این الان کاربریه جدیده تازه زدم حتما تعلیق بودین بعدش آزاد شدین دیگه تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
سبزkamrang عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 693 دیشب کاربریم تعلیق شد اخطار نارجی گرفتم نمیتونم باهاش هیچ کاری کنم با کاربریه این الان کاربریه جدیده ... ببخشین اخطار نارنجی چیه؟ برای من چیزی نیومده بود . بعد اینکه مگه تعلیقی کلا حسابمون بسته نمیشه؟ پس چطور دوباره میشه برگشت؟