2777
2789

بچه ها بی بی چکم مثبته ۳تا انداختم ستاشم مثبته اما جواب ازمایشم اومده که هورمنای بارداری تو بدنم ترشح شده اما به حدی که خواسته شده نریده کسی این تجربه رو داشته؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک بعد از چند روز از رابطه جواب میده

من نمیدونم خواهرم دید دل درد و کمر درد دارم اما پریود نمیشم برام گرفت گفت بنداز انداختم مثبت شد دو تا دیگه هم انداختم باز مثبت شد فهمیدم

خب باید عددشو بگه اینکه کافی نیس

بهم گفت هورمنها تشکیل شده اما اون عددی باید باشه نیست برای جواب صد در صدی باید معاینه شید و اینکه من میترسم واقعا برای همسن خواستم بدونم کسی مثل من بوده

ممنونم ازت عزیزدلم♥️

منم مشکل تورو دارم همین الان تاپیک زدم یکی اومد دق و دلیشو سر من خالی کرد رفت منم تاپیک و قفل کردم 

من اچ سی جی زدم ۱۳روز پیش قبل بعد بیبی زدم مثبت شد ازمایشم مثبت ولی عدد بتا کم بود دکترم باز آزمایش نوشت تکرار کنم که خارج رحمی نباشه ولی نگرانی من اینه که هورمون اچ سی جی که تزریق کردم از اون نباشه که مثبت شدم بعد برم آزمایش منفی بشم 

دختر ناز مامان💖🍼

منم مشکل تورو دارم همین الان تاپیک زدم یکی اومد دق و دلیشو سر من خالی کرد رفت منم تاپیک و قفل کردم م ...

خارج از رحم باشه این مدلی میشه یا اینکه سن بارداری پایینه؟