اگه میخای بفهمی که فکر یا ایده ای که تو سرت میاد از طرف خدایه یا شیطان ،یا کاری که انجام میدی درسته یا غلطه فقط به این توجه کن بعد انجام دادن اون کار چه حسی بهت دست میده اگه حس آرامش و حس خوبی گرفتی ینی کاری انجام دادی که مطابق با میل درونیته و درسته چیزی بوده که خدا بهت الهام کرده ولی اگه حسه و خوب و آرامش نگرفتی وقتی اون کارو کردی ینی اون کار اشتباس
مثلا من با خیانت آروم میشم شاد میشم اون درسته خیانت حساب نمیشه؟
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
نمیشی امکان نداره با خیانت آدم به آرامش برسه منظورم من بعد انجام اون کاره آدم خیانت کار خیلی دیدم از ...
اع من برعکسم
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
این یه چیزی کلیه استثنا نداره موقع تنهایی وقتی گوشی دستت نیس یا کسی نیس خیلی بیشتر مشخص میشه اون موقع حس آرامش داشته باشی یا از درون واقعا خوش حال باشی ینی داری مسیرو درست میری
این یه چیزی کلیه استثنا نداره موقع تنهایی وقتی گوشی دستت نیس یا کسی نیس خیلی بیشتر مشخص میشه اون موق ...
آها
نفهمیدم ولی باشه😂😐