2777
2789

اگه میخای بفهمی که فکر یا ایده ای که تو سرت میاد از طرف خدایه یا شیطان ،یا کاری که انجام میدی درسته یا غلطه فقط به این توجه کن بعد انجام دادن اون کار چه حسی بهت دست میده اگه حس آرامش و حس خوبی گرفتی ینی کاری انجام دادی که مطابق با میل درونیته و درسته چیزی بوده که خدا بهت الهام کرده ولی اگه حسه و خوب و آرامش نگرفتی وقتی اون کارو کردی ینی اون کار اشتباس 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی خیانت؟ 

مثلا من با خیانت آروم میشم شاد میشم اون درسته خیانت حساب نمیشه؟ 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
حتی خیانت؟ مثلا من با خیانت آروم میشم شاد میشم اون درسته خیانت حساب نمیشه؟

نمیشی امکان نداره با خیانت آدم به آرامش برسه منظورم من بعد انجام اون کاره آدم خیانت کار خیلی دیدم از درون افسرده و داغونن 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

نمیشی امکان نداره با خیانت آدم به آرامش برسه منظورم من بعد انجام اون کاره آدم خیانت کار خیلی دیدم از ...

اع من برعکسم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
اع من برعکسم

این یه چیزی کلیه استثنا نداره موقع تنهایی وقتی گوشی دستت نیس یا کسی نیس خیلی بیشتر مشخص میشه اون موقع حس آرامش داشته باشی یا از درون واقعا خوش حال باشی ینی داری مسیرو درست میری

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

این یه چیزی کلیه استثنا نداره موقع تنهایی وقتی گوشی دستت نیس یا کسی نیس خیلی بیشتر مشخص میشه اون موق ...

آها 

نفهمیدم ولی باشه😂😐