2777
2789
عنوان

مهندسی کامپیوتر

61 بازدید | 3 پست

من دیپلم تجربی دارم یکسال پشت کنکور بودم و به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی و شروع کنم از اموزشگاه های بیرون یاد گرفتن بعد برای  دانشگاه خوب قاعدتا مهندسی کامپیوتر که نمیتونم بیارم چون بر اساس رشتم نمیشه   حالا بنظرتون برم دانشگاه غیر انتفاعی مهندسی کامپیوتر یا رشته‌ای که تو شاخه تجربی قبول شدم برم آخه از خیلیا شنیدم چیز خاصی تو دانشگاه یاد نمیدن

چیا یاد گرفتی؟ با شرکتی حرف زدی ببینی بیشتر مدرک براش ملاکه یا تخصص؟ مثلا شرکت ما براش مدرکم ملاک بو ...

خوب از یوتیوب و اینا تازه یه چیزایی از python  شروع کردم به یاد گرفتن ولی برای  اون تابستون ثبت نام کردم که مدرک icdl و بگیرم و مهر ورد پرس و شروع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب از یوتیوب و اینا تازه یه چیزایی از python شروع کردم به یاد گرفتن ولی برای اون تابستون ثبت نام ...

بنظر من اگه علاقه داری برو دیپلمتو تغییر بده به ریاضی. هم دانشگاه برو هم کارآموزی. تا وقتی وارد کار عملی نشی نمیتونی بفهمی چیا بلدی چیا بلد نیستی یا اصلا الان جامعه ی ما تو برنامه نویسی بیشتر از کدوم زبان استفاده میکنه