من بودم چنان مشتی میکوبید تو صورتش که هیچ صافکاری نتونه راست و رییستش کنه 👊
والا به خدا عجب آدمایی پیدا میشن اینا از بس تو زندگیشون کمبود و عقده دارن تو زندگی دیگران دخالت میکنن و سعی میکنن اینجوری مشکلات خودشون رو فراموش کنن
خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
والا ما باهاش رفت و امد نداریماما هروقت میریم خونه پدر همسرم ،اونم هست۲۴ ساعته اونجاست و پدر همسرم خ ...
عزیزم جوابشو بده نزار از بی زبونیت سو استفاده کنن
خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
چرا والا منم جوابشو میام و کوتاه نمیامهمسرمم گاهی باهاش بحث میکنه اما زیاد محل نمیدهمثلا دخترم که بغ ...
آفرینت شیر زنی به خدا
نه اون های که گفتم به علاوه عمه هامو عموهامو خاله هامو دایی ها😁🫣😀😃🤪😜
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️