2777
2789

بچها من پسورد تلگراممو ب دوس پسرم دادم بعدش عوض کردم ولی همچنان میتونع بیاد تو اکانتم 

چیکا کنم ؟ چطو عوض کنم ؟ ک کلا حذف شه؟

باید بری تو ستینگ گوشی اونو رو ریمو کنی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تنظیمات تلگرام قسمت حریم خصوصی و امنیت اونجا زده نشست های فعال برو تو اون قسمت نوشته پایان دادن ...

اونو میزنم قربونت برم ولی باز میاد ببین تلگرام من کد اس نمیکنه پسورد جمیلمو باید بزنه وارد بشه

من پسورد جمیلیمم عوض کردم ولی باز میاد نمیدونم چطوری

اونو میزنم قربونت برم ولی باز میاد ببین تلگرام من کد اس نمیکنه پسورد جمیلمو باید بزنه وارد بشهمن پسو ...

خب اگه تو تلگرام چیز مهمی نداری دلیت اکانت کن دوباره نصب کن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
چی؟

تایید دو مرحله ای تلگرامو فعال کنم پسورد بزنه نمیتونه وارد شه؟

چون تلگرام من برای ورود کد اس نمیده پسورد جیمیل میخاد 

ک من پسوردمم عوض کردم ولی باز میاد

سلام عشقت برگشت؟!

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است