2777
2789

سلام میشه تروخدا کمکم کنید یه زگیل دارم یکم اندازه ش بزرگ بود الان سه جلسه ست میرم فریز اما هیچ فرقی نکرده اطرافش چندتا بود اونا تموم شدن رفتن اما اون بزرگه فقط یکم کوچیک شده خیلی ناراحتم نمی‌دونم چرا از بدنم نمیره خیلی خسته شدم خدایا کی قراره این بیماری لعنتی از بدنم بره بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منتقل نشده همسرم نداره نمی‌دونم اصلا از کجا اومده این لعنتی

منم شوهرم کشاله رونش زیگیل داره ولی من نگرفتم. حالا زیگیل تناسلی هست یا نه نمیدونم. ولی شما که میری فریز قبلش آزمایش دادی بفهمی نوع خطرناکش هست یا نه؟ 

عزیزم چند ماه باید پاورفیت بخوری 

3 دوره واکسن گارداسیل پاپیلومای انسانی بزنی دارو رو هر داروخونه ای نداره باید از داروخونه های معروف و هلال احمر بخری 

استرس نداشته باش چون باعث میشه بیماری پیشرفت کنه خودتو به بیخیالی بزن 

با ژیلت و موم اصلاح نکن چون زخم بشه پخش میشه جاهای دیگه رو هم برمیداره پودر موبر بزن برا اصلاح 

بهشون دست نزن دست زدی دستتو زودی بشور جای دیگه بدنت نزن 

بیشتر دکترا میگن درمان نداره ولی الکی میگن با واکسن و قرصی که گفتم ویروس از بدنت خارج میشه 

میتونی ازمایش اچ پی وی و پاپ اسمیر هم بدی ممکنه از نوع کم خطر باشه یا اصلا جوش باشه و زگیل نباشه 

اگه زگیل بود میتونی از مایع اسیدی پدوفیلین استفاده کنی با وازلین جاهایی که زگیل نداره چرب کنی با گوش پاک کن از این محلول بزنی جایی که زگیل هست هر سه روز یبار فک کنم میزنن دارویی خیلی قوی هست بعد که زدی با سشورا خشک کن به جاهای دیگه نخوره زخم بشه بعد چند روز میبینی داره زخم میشه و میره باید ترمیم کننده و زینک اکساید بزنی جاش خوب بشه یه باندی چیزی بزاری روش 

میتونی بری دکتر همه این راهکارارو بپرسی بعد انجام بدی 

عزیزم چند ماه باید پاورفیت بخوری 3 دوره واکسن گارداسیل پاپیلومای انسانی بزنی دارو رو هر داروخونه ای ...

خوندی جواب گرفتی برام دعا کن نی نی توی دلم سالم باشه ویارم تموم بشه حالم خیلی بده