2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغت از زندگی فقط شوهره😬🥲خوشبحالت واقعا

دغدغش چی باشه خب؟ حتما باید تنش دور از جون مریض شه ذغذغش بشه مریضی یا حتما باید به نون شبش محتاج باشه از نظر شما دغدغه حساب شه؟ حتما باید ته چاه دست و پا بزنه؟ 

خب ما هم جات نیستیم که دعا کنیم واست اصن نمیدونیم تد چ شرایطی هستی

ی دعا چی ازتون کم میکنه .. شمایی ک زورتون میاد دعا کنید نیاید تو همچین تاپیکایی

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
حالتو میفهمم البته کاربر آقا هستم انشالله اگر صلاحت در ازدواج با این آقا هست میشه اگر صلاحت نبود و ن ...

بازم ب معرفتتون 😔🌹🌹خیلی ممنونم مرسی خیلی وقته همو میخوایم اگه نشه نابود میشم😭😭😭

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
ی دعا چی ازتون کم میکنه .. شمایی ک زورتون میاد دعا کنید نیاید تو همچین تاپیکایی

کاش همه چی به دعا بود

شمایی ک دعا میخای ک این راهش نیست پرخاشگری کنی

بعدشم وقتی تاپیک میزنی حق انتخاب نداری بگی کی بیاد کی نیاد گلم 

انتقاد پذیر نیستی خب تاپیک نزن🤍

دغدغش چی باشه خب؟ حتما باید تنش دور از جون مریض شه ذغذغش بشه مریضی یا حتما باید به نون شبش محتاج باش ...

با ۱۹ سال سن تو این دوران و دهه باید دغدغه یه دختر تو این سن

درس و شغل آبرومند و داشتن استقلال مالی و گشت و گزار و برنامه ریزی با دوستاش باشه نه صرفا شوووهر شما زیادی زندگی بدبختانه میبینی مشکل خودتی

کاش همه چی به دعا بودشمایی ک دعا میخای ک این راهش نیست پرخاشگری کنیبعدشم وقتی تاپیک میزنی حق انتخاب ...

باشه درست ولی من نتیجه دیدم چون بعضیا واقعا دلشون پاکه و دعاشون گیراس .. تاپیکو گذاشتن براچی پ؟؟

من ن که انتقاد پذیر نیستم ولی تویی ک برا ی دعا انقد بحث میکنی خب نیا .. من انقد شرایطم سخته انقد داغونم ک ی هفتس شبوروزم گریس😔💔هیچکسم درکم نمیکنه

خدایا شکررررررت😍😍😍😍