پارسال توی روز عید غدیر توی حرم بودم نذر کردم ( یه حاجت داشتم که دوسال تمام آرزوش به دلم مونده بود و تقریبا رسیدن بهش خیلی سخت بود ) که اگه عید غدیر سال دیگه حاجت گرفتم نذری که کردم رو ادا کنم دقیقا دوازده روز بعدش حاجت گرفتم اونم معجزه وار 🥺😭
خواستم بگم که این روز یکی از مهم ترین و بزرگ ترین روزی هست که قسمت ما شده ترخدا ازش ساده نگذرید 🙏🥺خیلی مهمه حاجت دارید نذر کنید هرجور که در توانتون هست توی این روز تلاش کنید مثلا خودتون یا با چند تا از اعضای خانوادتون شیرینی بخرید ببرید توی خیابون پارک کوچه هر جا دوست داشتید پخش کنید معجزه وار انشالله حاجت میگیرید یا نمیدونم شکلات بسته بندی کنید بدید به بچه های کوچیک توی بسته یه بادکنک چیزی بزارید که خوشحال بشه یا نمیدونم غذایی که همون روز میخواید بخورید رو نذری کنید بدید به دوتا نیازمند تا حد توانتون برای روز عید غدیر تلاش کنید ببینید آقا امیرالمومنین چجوری جوابتون رو میده ناامید نشیدا شاید نشونه باشه برای شما که حاجت روا بشید 🟥 راستی عزیزای دلم دعا برای ظهور و دل شکسته آقا امام زمانمون رو یادتون نره🙏🥺🤲 اگه حاجت گرفتید من رو نمیخواد دعا کنید التماس وار خواهش میکنم فقط برای ظهور دعا کنید 🙏 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️