2777
2789

پارسال توی روز عید غدیر توی حرم بودم نذر کردم ( یه حاجت داشتم که دوسال تمام آرزوش به دلم مونده بود و تقریبا رسیدن بهش خیلی سخت بود ) که اگه عید غدیر سال دیگه حاجت گرفتم نذری که کردم رو ادا کنم دقیقا دوازده روز بعدش حاجت گرفتم اونم معجزه وار 🥺😭

خواستم بگم که این روز یکی از مهم ترین و بزرگ ترین روزی هست که قسمت ما شده ترخدا ازش ساده نگذرید 🙏🥺خیلی مهمه حاجت دارید نذر کنید هرجور که در توانتون هست توی این روز تلاش کنید مثلا خودتون یا با چند تا از اعضای خانوادتون شیرینی بخرید ببرید توی خیابون پارک کوچه هر جا دوست داشتید پخش کنید معجزه وار انشالله حاجت میگیرید یا نمیدونم شکلات بسته بندی کنید بدید به بچه های کوچیک توی بسته یه بادکنک چیزی بزارید که خوشحال بشه یا نمیدونم غذایی که همون روز میخواید بخورید رو نذری کنید بدید به دوتا نیازمند تا حد توانتون برای روز عید غدیر تلاش کنید ببینید آقا امیرالمومنین چجوری جوابتون رو میده ناامید نشیدا شاید نشونه باشه برای شما که حاجت روا بشید 🟥 راستی عزیزای دلم دعا برای ظهور و دل شکسته آقا امام زمانمون رو یادتون نره🙏🥺🤲 اگه حاجت گرفتید من رو نمی‌خواد دعا کنید التماس وار خواهش میکنم فقط برای ظهور دعا کنید 🙏 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم منم خیلیییی التماس دعا دارم

فداتشم قشنگم انشالله که هر حاجتی داری به بهترین شکل ممکن روا بشه 🤲🤲🤲♥️♥️♥️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
تو چی نذر کردی

من نذر یه جعبه شیرینی کردم توی حرم ولی جدا از اون گلسر و جانماز و شکلات و...... هم قراره پخش کنم ناامید نشیا بگی نمیشه و... مطمئن باش میشه و حاجت میگیری 

علی خییییلی مرده خیلی، 🥺🥺🥲قربونش برم باباس دیگه دوس داره بچه اشو خوش به حالت

الهی که جانم رو توی راهش فدا کنم بخدا همین طوره هممون رو عاشقانه دوست داره بابای مهربونم شما یه قدم بردار ببین چیکار می‌کنه مخصوصا توی روز غدیر که اون زمان خیلیا فراموشش کردن ما تلاش کنیم براش هزار برابر جبران میکنه

اسی تو چی نذر کردی؟

من نذر یه جعبه شیرینی کردم توی حرم ولی جدا از اون گلسر و جانماز و شکلات و...... هم قراره پخش کنم ناامید نشیا بگی نمیشه و... مطمئن باش میشه و حاجت میگیری

شما هر چی که میدونی یه کسی دیگه رو خوشحال می‌کنه نذر کن مثلا بچه هارو خیلی یادمون باشه چون همین که یه بچه کوچیک توی اون روز خوشحال بشه چقدر تاثیر داره با فقرا خیلی مهمه 

من پدرم خیلی ادم عوضیه تاپیک قبلم هست یعنی سالهاست اذیتمون میکنه خیلی وقتا آرزوی مرگشو دارم من چی نذ ...

دورت بگردم 🥺 توی چند تا از پست ها توضیح دادم چی نذر کنید ، بگو که از این وضعیت زندگیتون در بیاد و آرامش فراوان توی زندگیتون جاری بشه و پدرتون درست بشه خدا خودش بلده چیکار کنه اینکه شما ناامید نشی خیلی مهمه ها میدونم که آقا ما رو دست خالی برنمیگردونه مخصوصا که بابای مهربونم همه ما هست بسپر دست خودش

میشه بگی چه نذری کردی منم میخوام امسال نذر کنم که انشالله سال دیگه این موقع کنار عشقم باشم🥺🤲

🥺 عزیز دلم انشالله که خوشبخت ترین بشی 🤲🥺♥️ کنار اون کسی که دوستش داری عید غدیر سشنبه هست من پارسال یک جعبه شیرینی نذر کردم توی حرم پخش کنم امسال هم جدا از شیرینی جانماز و گلسر و کش مو و... قراره پخش کنم شما سشنبه هرچی که به دلت افتاد هرچی که دوست داشتی بخر پخش کن توی پارک نمیدونم مسجد هرجا که دلت خواست دست خالی برنمیگردی انشالله که خبر خوشبختیت رو بهم بدی قشنگم ♥️😍 بابا علی دخترش رو دست خالی رد نمیکنه

🥺 عزیز دلم انشالله که خوشبخت ترین بشی 🤲🥺♥️ کنار اون کسی که دوستش داری عید غدیر سشنبه هست من پارسا ...

انشالله عزیزم ولی الان من نمیتونم ولی گفتم وقتی سال دیگه یه حاجتم رسیدم حتما حتما یا جعبه شیرینی یا شربت پخش میکنم اینجوری هم میشه؟؟

الحمدالله حمدا کثیرا 🤍

انشالله عزیزم ولی الان من نمیتونم ولی گفتم وقتی سال دیگه یه حاجتم رسیدم حتما حتما یا جعبه شیرینی یا ...

آره عزیز دلم چرا که نه انشالله که خیلی خیلی زود حاجت روا بشی 🤲💚