2777
2789

چقد زندگی تغییر میکنه 

زن و شوهر همدیگه رو درک نمیکنن

شماهم همینطورین یافقط ما زدیم به جاده خاکی

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
اینو به کسایی باید گفت که سفت و سخت میگن نه مهم نیست،واقعا نمیفهممشون پول نباشه اعصاب نیست

خیلی هم مهمه زندگی ما که خیلی تحت تاثیره

مگه میشه آدم جیبش خالی باشه و از زندگی لذت ببره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم مهمه زندگی ما که خیلی تحت تاثیرهمگه میشه آدم جیبش خالی باشه و از زندگی لذت ببره

والا من اینجا خیلی دیدم میگن وگرنه که صد در صد مهمه ،ادم وقتی پول نداره دل خوشم نداره یعنی نمیتونه داشته باشه

سخته ما هم همینیم قسط عقب افتاده هم داریم ولی دلیل نمیشه با هم بد بشیم مقصر هیچ کدوم نیستیم

کلی از قسطامون عقب افتاده سرماه که میشه کل حقوق جای قسط و اجاره میره کلی تاثیر منفی توی زندگی میذاره

واقعاااا ما اگه پول ب حد کافی داشته باشیم واقعا باهم خوشیم خیلی زیادتنها مسئله ما پول پوووووول

دقیقا همینطوره والا ما با عشق ازدواج کردیم ولی پول به شدت تاثیر داره وقتی نیست انگار زندگی نیست

آره واقعا ، من موندم چطوری بقیه انقدر ریخت و پاش میکنن پول ناخن و لیزر و مو و .... میدن ما همینطور ع ...

والا میری بازار قیمت میوه و لباس و میبینی گریه‌ات میگیره فقط باید نگاه کنی 

منم همش میگم بقیه چطور میخرن

والا من اینجا خیلی دیدم میگن وگرنه که صد در صد مهمه ،ادم وقتی پول نداره دل خوشم نداره یعنی نمیتونه د ...

وقتی دستت بسته باشه نتونی خرید کنی دلت به چی خوش باشه آخه اصلا خودم به درک به بچه که فکر میکنی داغون میشی

ما با حقوق این ماه فقط ی کیلو میوه خریدیم،نه قسط نه وام داریم

خیلی گرون شده میوه ها همه شدن کیلویی ۱۵۰ و ۲۰۰ چطوری با این حقوقا میشه میوه خرید لباس که دیگه نگم مانتویی سه چهار میلیون مگه ما دل نداریم لباس قشنگ بپوشیم

والا میری بازار قیمت میوه و لباس و میبینی گریه‌ات میگیره فقط باید نگاه کنی منم همش میگم بقیه چطور می ...

تو این سایت میام همه درآمدا بالای ۳۰ ۴۰ میلیون تومنه بعد میگم خب معلومه با این حقوق کارمندی تا ۲۰ ام ماه ییشتر نمیشه کاری کرد

دقیقا همینطوره والا ما با عشق ازدواج کردیم ولی پول به شدت تاثیر داره وقتی نیست انگار زندگی نیست

برای من تا این حد نیس اما خیلی از فشارای زندگی برای پول ناکافیه

ما وسط این همه گیر و گرفتاری بازم دلخوشیم به داشتن هم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.