2777
2789

من کثیف نیستم هر هفته رو بالشی رو ملافه ای الآنم که تابستون پتو نمیکیشیم از این نازکا مسافرتیا میکشیم دو هفته یه بار می‌شورم دوهفته یکبار حوله هامون می‌شورم از این تن پوشاس فقط خیلی ریخت وپاش اشغال کیک وغذای که دخترم ریخته میشه بخدا یکشنبه جارو برقی و دستمال امروز دوباره از صبح پاشدم انگار خونه بمب ترکیده بود دارم تمیز میکنم 

بخدا منم همینم .

یه سر تمیز میکنم ولی هیچ وقت تمیز نیس

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ای یه بار جارو برقی میکنم 

هر روز ولی بعد سفره حتما جارو دستی میکشم 

خونم همیشه تمیزه 

به بچهام یاد دادم هر چیزی برمیدارند سر جایش بذارن مخصوصا بعد بازی حتما خونه رو مرتب کنند 

اینجوری همیشه مرتبه 

عزیزم طبیعیه من هنوز بچه ندارم و واقعا به خونه و کارا میرسم الان دیروز خونه رو کردم عین دسته گل الان باید برم آشپزخونه تمیز کنم و خونه رو دوباره جارو بکشم

من موندم چجوری  بعضیا هفته ای یکبار جاروبرقی میکشن و خونشون کثیف نمیشه من دیروز کشیدم الان باز کثیفه انگار 🥲

من هفته ای یه بار جارو برقی میکنم هر روز ولی بعد سفره حتما جارو دستی میکشم خونم همیشه تمیزه به بچهام ...

من پسرم کمک نمیکنه ولی ریخت وپاشم نمیکنه ولی دختر یکسال ونه‌  ماهشه خیلی میریزه 

دهترت چند سالشه ؟من سه تا بچه کوچیک دارم ۱۰ سال و ۶ سال و ۳ سال

من دختر یکسال ونه ماهه پسرم بزرگه خدای کمک نمیکنه ولی کاری خودش می‌کنه فقط چون می‌ره کوچه فوتبال با بچه ها بازی می‌کنه هر روز می‌ره حموم لباس زیاد عوض می‌کنه اونم ماشین دیگه می‌شوره ولی دخترم خیلی اذیت می‌کنه ریخت وپاش که می‌کنه تو طول روزهم همش داره نق وبهونه میگیره 

من دختر یکسال ونه ماهه پسرم بزرگه خدای کمک نمیکنه ولی کاری خودش می‌کنه فقط چون می‌ره کوچه فوتبال با ...

منم بچهام میرن تو کوچه یا بالای کوه روزی دو دست سه دست هر سه تاشون لباس عوض میکنند 

دختر کوچیکم‌ بیشتر هم کثیف میکنه 

عزیزم طبیعیه من هنوز بچه ندارم و واقعا به خونه و کارا میرسم الان دیروز خونه رو کردم عین دسته گل الان ...

تنهایی چطوری کثیف می‌کنی آخه 

من فقط جمعه ها جارو برقی میکشم و گردگیری دو روز در هفته .

بعد از صبحانه نهار شام همیشه جارو دستی میکشم  فک کنم میگن جارو نپتون ‌.

بچهامم بخوان چیزی بخورن یه زیر سفره دومتر در دومتر دارم اونو پهن میکنم وقتی خوردن جمع میکنم میبرم تکون میدم .

من پسرم کمک نمیکنه ولی ریخت وپاشم نمیکنه ولی دختر یکسال ونه‌ ماهشه خیلی میریزه

کمک کنه خیلی بهتره 

بهش یاد بده 

وقتی تو خونه راه میری میبینی چیزی سر جاش نیست بردار بذار سر جاش 

جارو دستی بهش بده بگو جارو کنه یا لباس ها رو تا بزنه بذاره توی کشو 

باید بچه تو عادت بدی یه پارچه یا سفره بندازی . رو اون بشینه هر چی میخواد بخوره . اصلا خونه ت کثیف نم ...

ارع منم زیر سفره دومتر در دومتر دارم خیلی بزرگه 

میوه ای خوراکی چیزی میخورن روی همون میخورن جمع میکنم بیرون تکون میدم