2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

151 بازدید | 17 پست

سلام. خانوما من الان 2هفتس تاخییر کردم از تایم پریودی. 2بار بی بی چک گرفتم هم ناشتا هم در طول روز. یه خط که کلا پر رنگ ولی خط دیگه خیلی خیلی کمرنک میوفته مثل سایه. 

بنظرتون امکان داره مثبت باشه. 

مبارکه🫀🫂

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

مبادکه گلم کاملامثبته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته تاخیر !

چه دلی داری تو برو آز بده.

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

دست راستت بر سرمان❤️❤️‍🩹

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

شوهرم بچه دوست نداره 😔

خودت که مبخوای . برو از بده اخه بچه هم نخوای باید مطمئن بشی بعد دو هفته اگه باردار نبسی چرخه پری باید درست بشه

[QUOTE=343388693]خودت که مبخوای . برو از بده اخه بچه هم نخوای باید مطمئن بشی بعد دو هفته اگه باردار نبسی چرخه پری بای ...[/QUOTEمیدونی اخه من ازدواج دوممه. همسرم از خانوم قبلیش که فوت شده بچه داره. الان میگه بچه هام راضی نیستن منم روحرفشون نمتونم حرف بزنم باید بندازی. اما من میخوام نگهش دارم 

[QUOTE=343388693]خودت که مبخوای . برو از بده اخه بچه هم نخوای باید مطمئن بشی بعد دو هفته اگه باردار ...

امیدوارم بتونی نگهش داری اگه خدا بخواد کمکت میکنه

الان دل زدم دریا و رفتم ازمایش

من امروز موعدمه ،دست به دعام 🥹😂نیاید نهایت چهار روز صب کنم بعدش بدو میرم ازمایش. نهایت یک هفته

ایشالا خیره عزیزمم