2777
2789

فـال تاس و آینه، من میگیرم. لطفا دیگه کسی پیام نده درخواست دوستی هم نده. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت بگیر فا‌‌له حافظ تو گوگل هست من بلد نیستم‌

راست میگه. تو گوگل بزن با تفسیر کامل میاره. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
فـال تاس و آینه، من میگیرم. لطفا دیگه کسی پیام نده درخواست دوستی هم نده.

میشه برا منم بگیری 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
برا من میگیری؟

انشاالله جمعه قراره برا همه بگیرم. 

میشه برا منم بگیری

انشاالله جمعه قراره برا همه بگیرم ❤

گوگل الکیه یک ادمی که ف ال بلد باشه دوست دارم برام بگیره

😍😍😘😘

(چاپلوسی) 

البته قراره جمعه برا همه بگیرم الان نمیشه😔