2777
2789

بچه ها من ی سری کتاب های درسی ک گرونن واقعا و خرج بالایی دارن رو از تو کانال ها تلگرام دانلود میکنم میدونم درستش اینه ک بخریمشون ولی واقعا بعضیاشون خیلی گرونن و نمیشه اونم تو این اوضاع اقتصادی .

میخواستم بدونم این ک غیرمجازن و صاحبشون راضی نیست باعث میشه تو کنکور قبول نشیم و نتیجه نگیریم؟

من خودم قول دادم وقتی قبول شدم برای اونایی ک نیاز دارن همین کتاب هایی ک نخریدم و از تو کانال ها دانلود کردم رو بخرم براشون.

الان میخام بدونم وقتی این کارو کنم دیگه گناه نیست واسم؟ 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی به شرطی که واقعا بعدش کمک کنی امیدوارم موفق هم یاشی🤍

اره حتما ک این کارو میکنم 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

اینطوری فکرکن ک صاحب کانال اون کتابارو خریده ورایگان دراختیار شماگذاشته که بتونه بهتون کمک کنه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
اگه واقعا شرایط خریدشو نداری بنظرم قابل قبوله ک بعد بجاش جبران کنی

آره خب اگر میتونستم ک میخریدم ولی کنکور سخت شده و مافیای کنکور قیمت کتاب و جزوه هاشونو خیلی زیاد کردن ... و بچه های کنکوری خیلیا تو این شرایط سخت از همین پی دی اف کتابا میخونن من خودمم یکیش فق من میخام بعدش جبران کنم .

اینقدر مطمئن میگی نه ؟اگر واقعا اشتباه باشه گناهش گردن توست؟

عزیزم من صدرصد نگفتم نه ولی خودتون میدونید که اوضاع اقتصادی واقعا بده و خب ایشون تعقریبا میشه گفت یه نذری کردن که امیدواریم موفق بشن و بتونن جبران کنن 

چ جالبین شما:/

ب چ چیزایی فک میکنید:)

منم ی مشت کتاب گرفتم هزینشم خیلی شد ولی از درس زده شدم دارن تو کمد خاک میخورن:)💔

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اینقدر مطمئن میگی نه ؟اگر واقعا اشتباه باشه گناهش گردن توست؟

عزیزم اون کتابی ک الان دارم پی دی اف رو میخونم بعدا میخرمش چ فرقی میکنه بلاخره ک قراره بخرمش تازه میخام برای نیازمند هم بحرمش چی از این بهتر اون شخص باید دل خیلی کوچیکی داشته باشه ک نبخشه

شماره مسائل مذهبی تو نت هست سرچ کن صبح زنگ بزن من برای فروش پوشاک زنگ زدم که چقدر رو جنسام بکشم ک حل ...

چشم ممنون