2777
2789
عنوان

کیا شوهر میخان زود بیاین

222 بازدید | 12 پست

بچه جدی اگه کسی امتحان کرد و برای مورد خاص شد بهم اطلاع بده 😂مورد خاص منظورم اینه برای کسی که خودمون میخایم

#خواص_آیات_قرانی 

🍃🌹 #بخت_گشائی🌹🍃

☘اگر فرد مجردی دوست دارد

كه ازدواج كند سه روز روزه بگیرد

و در هر شب آن پیش از رفتن

به رختخواب۲۱بار آیات [۷۶-۷۵-۷۴] 

را از سوره فرقان بخواند

و از خداوند بخواهد 

تا خواسته اش را برآورده سازد 

خداوند امر ازدواج او را آسان میكند.☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با فرد مشخصی بخواد چی ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

خب اینا رو بخونی بشینی تو خونه که شوهر گیرت نمیاد ی دو قدم تا سرکوچه بری 

جواب نونواییه . تو تا نونوایی بری همه حاج خانومای محله هستن پسند کنه سریع اوکی میشه

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
خب اینا رو بخونی بشینی تو خونه که شوهر گیرت نمیاد ی دو قدم تا سرکوچه بری جواب نونواییه . تو تا نونوا ...

😂 😂 😂 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
آیه ای کاری چیزی نداری برای راضی کردن خانواده به ازدواج نکردن؟

😂 چرا انقد ساده اید اخه 

طلسمو اینا جواب نمبده دوتا ایه که درستی غلطیش مشخص نیست میخاد افکار خانواده رو ۱۸۰ بچرخونه 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

سوره طه رو بااعتقاد بخونین

چله بگیرین 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚