2777
2789
عنوان

متخصصان بی بی چک بیایید کارم گیره😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 87 پست
انشالله که هرچی دلت میخواد بشه🥲مگه جلوگیری نداری دیگه چرا نگرانی؟

چرا جلوگیری داشتیم من هر ماه دقیق ۲۸ ام پریود میشدم خیلی شدید ولی این ماه قطره چکونی شدم میترسم لانه گزینی باشه امروز ۴ تا بی بی زدم منفی شد 

آمادگیش رو ندارم دخترم ۲ سالشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم😂💋باورت نمیشه از خوشحالی زده سرم😂یه ساعت گریه میکنم که نکنه نباشم یه ساعت با ذوق لبا ...

میدونم چی میگی منم چند بار ک بدون جلوگیری رابطه داشتم و هورمونام بهم میریخت همین حالات رو داشتم😄 هم دلم میخواست باشه هم نه 

الانم همینم هم دلم میخواد اقدام کنم هم میگم نکنه زود باشه

چرا جلوگیری داشتیم من هر ماه دقیق ۲۸ ام پریود میشدم خیلی شدید ولی این ماه قطره چکونی شدم میترسم لانه ...

ای بابا. خب اصلا سابقه نداشتی پریود سبک بشی؟

شاید داره شروع میشه کم کم. 

انشالله که بارداری نیستی عزیزم بهش فک نکن 

اگرم باشی که بد نیست بچه نعمت خداعه🥲💋

ای بابا. خب اصلا سابقه نداشتی پریود سبک بشی؟شاید داره شروع میشه کم کم. انشالله که بارداری نیستی عزیز ...

نه عزیزم  اصلا....من چن ماه دیگه میخواستم واسه بچه اقدام کنم ولی میخواستم اول بچه ام رو از پوشک بگیرم بعد دوتا از دندون هام رو کشیدم واسه ایمپلنت جراحی اول رو انجام دادم اگه باردار باشم کنسل میشه من خیلی واسه این ناراحتم 

میدونم چی میگی منم چند بار ک بدون جلوگیری رابطه داشتم و هورمونام بهم میریخت همین حالات رو داشتم😄 هم ...

من بگی نگی این برج قصد جلوگیری داشتم ولی ۱۳ پری یادم رفت و ریختم داخل😂💔الان خوشحالم که یادم رفت اون شب

🤣🤣🤣 من از شدت استرس نمیتونم بخوابم خیالت تخت تنها نیستی

🥹😂😂😂💋ناراحت نباش نه تو حامله ای نه من آخه من زیاد ضدحال خوردم..توام با توضیحاتت بهت قول میدم نیستی 😂💋باشی هم گردن نمیگیرم🤒😂