2777
2789
عنوان

درد پهلوی چپ نشونه بارداریه؟

2765 بازدید | 41 پست

یه مشت علائم دارم و بخاطر اون جلوگیری نصفه نیمه فقط ذهنم سمت حاملگی میره

چرا اخه اینطوری شدم 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
بقیه علائمت چیه؟دوتا بیبی چک بخر اول صبح با ادرار اول صبح چک کنالبته اگه ۱۰ روز از پریود نشدنت گذشته ...

مد حدود ده روزه یا بیشتر نمیدونم

پریودم عقب افتاده

قبل موعد درد داشتم، روز موعد لکه بینی داشتم

گفتم شاید دارم پری میشم ولی روز بعدش قظع شد کل دردمم رفت

دوباره از پری روز درد دارم

بی بی چک هم چند روز بعد موعد زدم منفی بود

جلوگیری با کان داشتم، ولی از اواخر رابظه میزدم

ینی میشه همچین چیزی باشه؟ 

الان نمیدونم چرا پهلوم تیر میکشه واقعا جدیده این یکی

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاخیر داشتی؟

اره حدود ده روز یا بیشتر

بی بی زدم یهفته پیش منفی بود

روز موعد لکع داشتم، فک کردم پری شدم ولی یروز بعد قطع شد دردمم رفت

دوباره از پری روز. درد پری دارم با ترشح زیااااااد

مد حدود ده روزه یا بیشتر نمیدونمپریودم عقب افتادهقبل موعد درد داشتم، روز موعد لکه بینی داشتمگفتم شای ...

نه توهم زدی عادیه اینا 

دوباره دو سه روز بعد اول صب بیبی بزن

من دوماه یبار پریود میشم

اکثر خانوما فولیکول دارن

مرتب نیست یا لکه بینی و.... میشه

بازم بیبی بزن خیالت راحت شه یه سونو هم برو واسه رحمت

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

اره حدود ده روز یا بیشتربی بی زدم یهفته پیش منفی بودروز موعد لکع داشتم، فک کردم پری شدم ولی یروز بعد ...

خب میگن بارداری درد پریود رو داره و ترشح زیاد داره فردا ی بیبی چک بزن اگ مثبت باشه دیگ الان مشخصه اگ هاله داشت برو ازمایش

ازمایش خون واسه بارداری بده درد پهلو شاید سردت کرده شاید سنگ کلیه داری

سنگ کلیه یهویی درد میگیره ادمو؟ 

اخه نداشتم تا قبل امشب

نه توهم زدی عادیه اینا دوباره دو سه روز بعد اول صب بیبی بزنمن دوماه یبار پریود میشماکثر خانوما فولیک ...

قبلنا وقتی این دردو داشتم پری میشدم الان دستمال میزنم ترشح عادیه بخاطر همین اصن نرفتم ازمایش ولی نمیدونم چرا نمیاد

قبلنا وقتی این دردو داشتم پری میشدم الان دستمال میزنم ترشح عادیه بخاطر همین اصن نرفتم ازمایش ولی نمی ...

ترشح های کش دار و غلیظ داری؟؟

چند سالته

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

خب میگن بارداری درد پریود رو داره و ترشح زیاد داره فردا ی بیبی چک بزن اگ مثبت باشه دیگ الان مشخصه اگ ...

من جلوگیری نصفه داشتم با کان، ینی اواخر رابطه میزدمش

چندسال هیچ جلوگیری نداشتم بچه دار نشدم

حالا بنظرت ینی با این وضع ممکنه؟ اخه تنبلی و اینام ک درمان نشدن 

خداکنه نداشته باشی اخه من خودمم اینجوریم دکتر اینو گفت ان شالله که شما فقط سردت کرده باشه چایی نبات ...

ممنون جونم

من جلوگیری نصفه داشتم با کان، ینی اواخر رابطه میزدمشچندسال هیچ جلوگیری نداشتم بچه دار نشدمحالا بنظرت ...

همه چی دست خداعه خدا بخواد بله میشه 

یکیو میشناسم آیودی گذاشته بود باردار نشه وشد مشکلم داشت😄