2777
2789
عنوان

شبنمی بیا اینجا ببینم دختر

257 بازدید | 30 پست

الان دیدم لایکم کردی کجایی دختر؟خیلی به فکرت بودم حتی برات تاپیک زدم هیشکی خبر نداشت ازت خوبی؟بیا بغلممم

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

قربونت برم مهربونی از خودته خوشحالم برگشتی دلم واسه پست های باحالت یه ذره شده

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبنمی خوشحالم که برگشتی صهبا خودت هم خیلی این چند وقت کم رنگ بودی

آره عزیزم ورژن جدید رو اصلا دوست نداشتم الان خوب شده به نظرم

مونا عکس  زیبات کجا رفته , شما هم  خیلی وقته که کمتر میایی

شالیزار جون من از وقتی طرح آزمایشی و برام فعال کردن خیلی بیشتر میام یه مدت حتی خاموش هم نمیومدم...اما فعلا باز میام اما تو فکر ترکم اگه بشه باز خخخخ

شالیزار جون من از وقتی طرح آزمایشی و برام فعال کردن خیلی بیشتر میام یه مدت حتی خاموش هم نمیومدم...ام ...

تو برگزیده ای مونا   

چرا ترک میکنید؟

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
حیف باشه خیلی از بچه های قدیمی کم رنگ شدن و زیاد نمیان , جاشون خیلی خالیه

آره واقعا