2777
2789

یه هفته قبل موعدم خوردم 

۲۸ ام موعدم بوده 

از دیشب تکرر ادرار دارم و ببخشید ولی میرم دستشویی خیلی کم و با سوزشه و زود ب زود میرم

امروز ظهر یه قطر خون تو ادرارم دیدم نمیدونم پریود شدم یا از مجاری ادرار بود تا امروز هم ال دی مصرف کردم 

ینی خونه پریودی هست ؟

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

عفونت ادراری گرفتی

فک نکنم به ال دی ربطی داشته باشه

اون خونم اگه پریودی باشه

ادامه دار میشه

ال دی رو از روز پنجم باید بخورید

جسارتأ نه هر وقت بخواید

مایعات زیاد بخورید

هرچی بیشتر دستشویی برید ،عفونت زودتر دفع میشه

ادامه دار بود 

دکتر برید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادراری گرفتیفک نکنم به ال دی ربطی داشته باشهاون خونم اگه پریودی باشهادامه دار میشهال دی رو از ...

والا دکتر تو داروخونه بهم گفت از یع هفته قبل بخور 

منم چون دیر شده بود ۶ روز قبل خوردم 

خون هم همون یه بار بود و بعدش مشکل تکرر ادرارم رفع شد

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
والا دکتر تو داروخونه بهم گفت از یع هفته قبل بخور منم چون دیر شده بود ۶ روز قبل خوردم خون هم همون یه ...

خوردی که چی بشه

منظورم اینه به چه منظور میخاستی پریودی رو عقب بندازی؟

بعدم قطش کنی پریود میشی دیگه 

قط کردی؟

بقیه علائم عفونت ادراریه

خوردی که چی بشهمنظورم اینه به چه منظور میخاستی پریودی رو عقب بندازی؟بعدم قطش کنی پریود میشی دیگه قط ...

تو موقعیتی بودم که نمیخواستم پریود شم و به قصد درمان یا جلوگیری نخوردم

هنوز قطع نکردم دیگه از فردا نمیخورم

تو موقعیتی بودم که نمیخواستم پریود شم و به قصد درمان یا جلوگیری نخوردمهنوز قطع نکردم دیگه از فردا نم ...

بعد چند روز پری میشی و تمام

مشکلی نیست 

فکرشو نکن

سوزشم فک نکنم ادامه دار بشه

شد که دکتر هست 

نشدم شکر خدا

بعد چند روز پری میشی و تماممشکلی نیست فکرشو نکنسوزشم فک نکنم ادامه دار بشهشد که دکتر هست نشدم شکر خد ...

مرسی از توضیحاتت