2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هلاکویی روانشناس و جامعه شناس برتر قرن بیست و یکم که در آمریکا کار میکنه و مطالعات زیادی پیرامون این موضوع داشته و به لحاظ آسیب های روانی کامل بررسی کرده میگه بهترین فاصله از بیست ماه تا سی و پنج ماه هست که هر دو فرزند کمترین آسیب روحی و روانی را از وجود هم میگیرن اما حتی سی و شش ماه فاصله دارای آسیب روانی خواهد بود به گفته ایشون میتونید سی دی هاشون را گوش بدید

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
خودتونم بچه با این تفاوت سنی دارین؟راضی هستسن؟

من دارم 

یکسال فرقشونه خیلی خوبه 

مثل دوقلو هستن البته با فاصله کمی بیشترر😅

دوتایی پوشک . دوتایی شیشه  . دوتایی خواب

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
دکتر هلاکویی روانشناس و جامعه شناس برتر قرن بیست و یکم که در آمریکا کار میکنه و مطالعات زیادی پیرامو ...

دقیقا همینه بچه های من یک سال و ده ماه فاصله دارن اولش همه میگفتن پسر اولم آسیب میبینه ولی الان پسر اولم میره میاد داداششو میبوسه اصلا حسودی نمیکنه

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟