2777
2789
عنوان

پسر ۳ساله ام خیلی عصبی ولجبازه

126 بازدید | 7 پست

واقعا بهم ریختم اصلا نمیدونم چطوربرخوردکنم باهاش،همش لجبازی میکنه بحرفش گوش ندم مثلا گوشی بهش ندم محکم میزنه روش پرتش میکنه،میزنه توی سرش،منو خواهرشو میزنه،وخیلی حرص میخوره توحرف زدن که حرفشو به کرسی بشونه،باتنبه بازدن باحرف بادعوا...خستم کرده بخدا

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

پسر بچه ها نسبت به دختر بچه ها خیلی شرورترن ذاتشونه مشکل خاصی ندارن طبیعت شون همینه طبیعت پسر همینه 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه سن خیلی بدی هست تا چهار پنج سالگی فروکش می‌کنه 

پسر منم فقط گریه میکرد گریه های شدید و طولانی و فقط حرف خودشو ب کرسی بشونه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

پسر بچه ها نسبت به دختر بچه ها خیلی شرورترن ذاتشونه مشکل خاصی ندارن طبیعت شون همینه طبیعت پسر همینه

اخه واقعا من بادخترم اینهمه مشکل نداشتم تازه بازم دعواش میکردم کوچکترین اشتباهشو حتی الانم اونو زیاد دعوامیکنم بیچاره رو،ولی پسرم اصلا امونه ادم رومیبره

متاسفانه سن خیلی بدی هست تا چهار پنج سالگی فروکش می‌کنه پسر منم فقط گریه میکرد گریه های شدید و طولان ...

الان خوب شده؟چندسالشه؟خداکنه خوب بشه،مامان بابام میگفت ببرش دکتر اعصابم خراب شده که واقعابچم مریض نباشه،هرچندمن خودم برادرنداشتم

منم بچم همینه ۱۹ماهشه دیوونه شدم فقط باباش خونه باشه خوبه 

همش هم برای بیرون گریه میکنه 

میگه بغلم کن از پنجره جوجو ببینم هوا گرمه نمیشه رو پنجره زیاد موند 

گوشی میخواد میگه بنشونم رو کابینت مینشونم کل چایی و قندو قاطی میکنه همه چیو پرت میکنه نمیذارع یه برنج آبکش کنم از جلو سینک و گاز هولم میده بخدا جلو همسایه ها از خجالت دارم میمیرم انقد ک جیغ میکشه 

تیک عصبی گرفتم چشام هی میپره دارم میمیرم خلاصه💔🤦

الان خوب شده؟چندسالشه؟خداکنه خوب بشه،مامان بابام میگفت ببرش دکتر اعصابم خراب شده که واقعابچم مریض نب ...

اره بابا الان آنقدر خوب شده 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )