2777
2789

۴ سال و نیمه است تا بتونم گوشی نمیدم ولی هر دفعه با کلی التماس اومده گرفته برا بازی و جتی فیلم کارتون بزارم ببینه که لعنت به من .مثلا هر دفعه تایمم دادم ۲۰ دیقه تا نیم ساعت ولی تو روز تعداد دفعات میخام  کم کم کمش کنم لین تعداد دفعات رو چکنم؟باردارم ۶ ماهمه سختمه  بااین حال کلاس میبرمش ولی خب فوقش ۳ ساعت باباشم اگه از کار بیاد شبا فوتبال یا بازی کنند باقی روز یه وقتایی خودم کشش ندارم حال و حوصله ندارم  سرگرم  کنم میچسبه به گوشی 

راهکار مفید دارید؟

راهکارش فقط همبازی شدن خودت باهاشه، وگرنه زایمان کنی با این روندی که داره پیش میره بدترم میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون از تلوزیون پخش کن و جدی بگو نه نمیدم پسر منم خیلی زیاد و بدون قانون تبلت برمیداشت اما حالا گاهی اصلا بازی نمیکنه همسن پسرشماس

دیگه اصلا کارتون گوشی نمیدم روزانه سرجمع شاااید نیم ساعت برداره

پسرم زندگیم ❤

گوشیتوجمع کن نه خودت دستت بگیرنه بچه بگو‌امواجش برای نینی خوب نیست وبه نبودنش کم کم عادت میکنه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

گوشی رو قایم کن و بگو نیس... فقط وقتایی که لازمه با گوشی کار کنی دستت بگیر 

من که به خاطر بچه هام قاچاقی گوشی دست میگیرم.. دخترم 3 سالشه و از وقتی این کارو میکنم کمتر یادش به گوشی میفته.. گاهی هم که سراغشو میگیره میگم نیستش

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه به بازی و سرگرمی نیاز داره. 

وقتی محیط اطرافش سرگرم کننده و مفرح نباشه، لاجرم به تلویزیون و یا بازی های کامپیوتری پناه می‌بره. 

باید خودتون باهاش بازی کنید 

یا بازی های فکری ویا سرگرم کننده ای که بیشتر از دست و مغزش کمک بگیرن و دوستشون داشته باشه رو براش تهیه کنید. 

خیلی ساده می‌تونید خودتون توی خونه باهاش بازی پرتاب حلقه در نشونه یا مموری کارت ها، قایم باشک، داستان های ادامه دار(به این صورت که یه موضوعی رو پیش بکشید و با هم به یک داستان خنده دار تبدیلش کنید)، خمیر بازی، خانه سازی و… انجام بدید …

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

خب فرقی نداره ب نظرم گوشی و تی وی

تی وی بهتر از گوشیه، آخه شما باید چیزی رو جایگزین کنی یا بیشتر ببریش بیرون یا باهاش بازی کنی، بچه های بیچاره همبازی ندارن داشته باشند بازی زیاد بلد نیستن مثل زمان بچگی ما، 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂