2777
2789
عنوان

عاقبت شوهر کردن و تو خونه نشستن

440 بازدید | 20 پست

امروز فیلم عامه پسندو نگاه کردم زنه بعد عمری شستن و پختن و بچه بزرگ کردن شوهرش عاشق شده بود و اینم طلاق گرفته بود حالا میخواست بعد طلاق یه زندگی مستقل داشته باشه اما تجربه زندگی وسط یه عالمه گرگ و نداشت مث یه بره راحت خوردنش و تو سرش زدن حالا فک میکنم عاقبت خیلی از خانومای خونه دار همینه مردا میرن بیرون کار میکنن معاشرت میکنن ادمای زیادی رو میشناسن تجربه کسب میکنن اما خانوم بیچاره چی هیچی در خدمت آقا 

به نام خداوند رنگین کمان 🌈

حالت خوبه؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

هوتن شکیبا گولش میزنه؟من فقط تیزرشو دیدم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما برین کار کنید عشق کنید من واقعا دوست دارم خانه دار بشم:))

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بنظرم شماکمترفیلم ببینن😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

ببین من ک مجردم رفتم کار کنم جوری گرگ شدم و سیاست. منی که مادرم علوم پزشکیه بابام استاده

یعنی فهمیدم چی بگم چی نگم.  خدایی.  خیلی الان آگاه شدم  اینو ببین 

حتی اگر مرد بی منطق و هرررررررر چی فک کنی باشه زن میتونه درستش کنه اونم با اقتدار دادن و درست رفتار کردن مردی که بی منطقه اصلا مرد نشده پس لازمه تو درستش کنی و مرد بار بیاریش

مال ی زن ک۱۹سالکی بچه دار سده۱۷سالگی ازدواج کرده. اصلا پشمام.  

ببین داغونن.  بعد حرف منو جوش نمیدا که می‌گفت زن فقط باید تلاش کنه اگه محل نده مرد لجباز میشه

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
شما برین کار کنید عشق کنید من واقعا دوست دارم خانه دار بشم:))

منم

دیگ خستم ازمستقل بودن کارکردن 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

از کجا میتونم ببینم فیلمو🥺

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

حالا عاقبت همه که نه. ولی خانم خانه دار آسیب پذیر تره توی این موارد. مخصوصا اگر پشتوانه مالی یا مهار ...

اره منم به همین فک کردم چرا انقد خدمت کنیم به این و اون و یه مهارت یاد نگیریم

به نام خداوند رنگین کمان 🌈