2777
2789
عنوان

خواهشاً اول دخترا برا رابطه و دوستی پیش قدم نشن ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 37 پست
متاسفانه همین نشخوار های فکری اجازه نمیده به نظرم اصلا نباید مستقیم پیش قدم شد حداقل غیر مستقیم باید ...

آره، خیلی به اون دوران فکر میکنم، شاید اگر من پیش قدم نمیشدم، اصلا مشکلات دیگ هم پیش نمی‌آمد.. نمی‌دونم.

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
شما چرا حس میکردین اشتباهه؟ آیا فکر میکردین از حدتون خارج شدین؟

نهه، اصلا، تو رابطه همش فکر میکردم چون من پیشنهاد اولیه رو دادم، مثلا اگ زنگ نمیزنه، یا کم زنگ میزنم به اون ربط داره. یا مثلاً همش میخواستم بیشتر دوسم داشته باشه، انگار من ب عنوان یه دختر یه نقصی داشتم و حالا باید خودمو اثبات کنم...شاید فکرای من اصلا وجود خارجی نداشت، اما تو ذهن من اینا آزارم میداد...البته روابط ما خیلی پیچیده تر از این حرفا بود..

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والااامرتیکه خر همین چند ماه پیش بهم پیام داد نمیدونم اخه خط جدیدمو از کی گرفته پیام داده میگ فلانی ...

بیشعور میاد از تو ک قبلا بهش درخواست دادی همچین سوالی میکنه؟😒😒😒

شعور نداره واقعا 

دبیر مدرسه یا آموزشگاه ؟

نهه، اصلا، تو رابطه همش فکر میکردم چون من پیشنهاد اولیه رو دادم، مثلا اگ زنگ نمیزنه، یا کم زنگ میزنم ...

فکر نمیکنم لزوما بخاطر این باشه که شما پیشنهاد دادین

البته میگین که رابطتون پیچیده تر بود پس نمیشه چیزی رو با قاطعیت گفت

sasalele

فکر نمیکنم لزوما بخاطر این باشه که شما پیشنهاد دادینالبته میگین که رابطتون پیچیده تر بود پس نمیشه چی ...

صد در صد. اما اون دوران ذهن منو اذیت میکرد. همه ی بی تفاوتی هاشو رو حساب این میذاشتم ک من پیش قدم شدم، همش میخواستم ارتباط رو قطع کنم، چون میخواستم بهم بگهژ نرو ، بمون🥲

اره متاسفانه منم از خود پسرا شنیدم که دختره مستقیم گفته اینم برگشته گفته نه قیافتو دیدی؟ من به پسره ...

بله پسرا دوست دارن چیزیو خودشون به دست بیارن تازه اگ سخت باشه بیشترم قدرشو میدونن

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بیشعور میاد از تو ک قبلا بهش درخواست دادی همچین سوالی میکنه؟😒😒😒شعور نداره واقعا دبیر مدرسه یا آمو ...

اره واقن خیلی ناراحت شدم ازش،دلم شکست🙂💔

دبیر مدرسه بود ی ماه اومد تدریس کرد

کاربری دست سه تا دوسته👀💕