2777
2789

پسرا خیلی سخت با دختری که پیش قدم شده اوکی میشن 

چون اطرافم دیدم پسرایی که بهشون اعتراف شده و اونا دید بدی نسبت به طرف داشتن 

نکنین پشیمون میشین خیلی از پسرا میخندن به این کار و دستتون میندازن 

کم پیدا میشه آدمی که اوکی باشه با این کار. اونم تو ایران

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقن کم پیدا میشه

من خرررررر شدم ب دبیرم گفتم بهش علاقه مندم

قبول نکرد کلی ازم تعریف کرد ولی گفت من میخام درس بخونم و ب چیز دیگ فکر‌نمیکنم

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

من همونیم که پشیمون نشدم 🫠 البته حرفتو تا حدی قبول دارم

میگم خودم استثنا دیدم ولی خیلی کمه 

به نظرم حداقل اینه دختر غیر مستقیم بگه 

چون دیدم دختری مستقیم گفته و پسره خرابش کرده

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

من پیشنهاد دادم و بنده خدا بم وفادار هست

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
کلا در ذات مردا نهفتس که زنا رو به دست بیارن و در این راه تلاش کنن اگه از اول خانم دست یافتنی باشه ب ...

اره دقیقا همینه 

دختری که پیش قدم شه براشون دم دستی به نظر میاد 

میگم خودم استثنا دیدم ولی خیلی کمه به نظرم حداقل اینه دختر غیر مستقیم بگه چون دیدم دختری مستقیم گفته ...

اهان اره 

من غیر مستقیم بودم 🤣 آخر خودش پیشنهاد داد 

ولی یه چیزی بگم 

کلا زیاد خودتونو درگیر پسرا نکنید 

یه پسر ردتون کرد ناراحت نشید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من پیشنهاد دادم و بنده خدا بم وفادار هست

خداروشکر بمونین برا هم 

قدرشو بدون کم پیدا میشه

اهان اره من غیر مستقیم بودم 🤣 آخر خودش پیشنهاد داد ولی یه چیزی بگم کلا زیاد خودتونو درگیر پسرا نکنی ...

دقیقا منم تجربه غیر مستقیم رو داشتم 

کاری کردم خودش پیشنهاد داد و این خوبه 

ولی بری مستقیم بگی واقعا بده 

ب آدمش بستگی داره 

نمیشع اینجوری گفت

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
من خودم پیش قدم شدمولی تهش بنا به مسائل دیگه ای جدا شدیماگه اون ادم ظرفیتشو داره بد نیست

کم پیدا میشه ظرفیت داشته باشه 

اکثرا عاقبت خوبی ندارن و غرور دختره له میشه

منی ک اول پیش قدم شدم و هیچ وقتم ب روم نیاورد ولی کلا کات کردیم

فدا سرت 

ایشالا یکی بهتر ❤️