واسه ويزيتام ميرفتم درمانگاه بيمارستان، يه روز كه نميتونستم رفتم مطبش اونجا خيلي بهتر تحويل گرفت و به سوالام در مورد اينكه سزارين انتخاب كنم يا طبيعي جواب داد بعد اسم بيمارستاناشو داد و گفت برو ببين كدومو دوست داري اونجا زايمان كني. بعد معاينه گفت بچت درشته و احتمال ديابت داري واسم آز نوشتو گفت زايمانت جلوتر از ٥ شهريور (تاريخي كه واسه زايمان طبيعي بهم داده) هست. بعدم يه ماه آخرو گفت تو خونه استراحت كن و رو برگه برام از ٥ مرداد تا ٢٥ مرداد مرخصي نوشت.
خلاصه منم رو اين حساب ديگه سركار نرفتم دفعه بعدش رفتم درمانگاه گفتم طبيعي ميخوام تو همين بيمارستان كه گفت وقت زايمانت ٥ شهريور هست اون وقتو واسه سزارين داده بودم كه ازش خواستم تاريخ رو واسه مرخصي واسم درست كنه كه اينبار از ١٤ مرداد تا ٢١ مرداد واسم تاريخ زد كه اشتباه بود!
امروز رفتم پيشش گفتم تاريخو اشتباه زدي لطفا درستش كن كه گفت نه درسته تو مشكلي نداري و ميتوني بري سركار ١٥ روز تا موقع زايمان مونده هرچي بهش گفتم من رو حساب حرفاي شما دو هفته سركار نرفتم با بيمه اينطوري به مشكل ميخورم قبول نكردو ميگه مشكل خودته ميخواي برو پيش يكي ديگه! به همين راحتي دليل رفتارشو نميدونم چون طبيعي انتخاب كردم ناراحته يا چون ديگه مطبش نرفتم؟! بگين چيكار كنم از دست اين دكتر؟!