2777
2789
عنوان

من با اين دكتر چيكار كنم؟

253 بازدید | 13 پست

واسه ويزيتام ميرفتم درمانگاه بيمارستان، يه روز كه نميتونستم رفتم مطبش اونجا خيلي بهتر تحويل گرفت و به سوالام در مورد اينكه سزارين انتخاب كنم يا طبيعي جواب داد بعد اسم بيمارستاناشو داد و گفت برو ببين كدومو دوست داري اونجا زايمان كني. بعد معاينه گفت بچت درشته و احتمال ديابت داري واسم آز نوشتو گفت زايمانت جلوتر از ٥ شهريور (تاريخي كه واسه زايمان طبيعي بهم داده) هست. بعدم يه ماه آخرو گفت تو خونه استراحت كن و رو برگه برام از ٥ مرداد تا ٢٥ مرداد مرخصي نوشت.

خلاصه منم رو اين حساب ديگه سركار نرفتم دفعه بعدش رفتم درمانگاه گفتم طبيعي ميخوام تو همين بيمارستان كه گفت وقت زايمانت ٥ شهريور هست اون وقتو واسه سزارين داده بودم كه ازش خواستم تاريخ رو واسه مرخصي واسم درست كنه كه اينبار از ١٤ مرداد تا ٢١ مرداد واسم تاريخ زد كه اشتباه بود!

امروز رفتم پيشش گفتم تاريخو اشتباه زدي لطفا درستش كن كه گفت نه درسته تو مشكلي نداري و ميتوني بري سركار  ١٥ روز تا موقع زايمان مونده هرچي بهش گفتم من رو حساب حرفاي شما دو هفته سركار نرفتم با بيمه اينطوري به مشكل ميخورم قبول نكردو ميگه مشكل خودته ميخواي برو پيش يكي ديگه! به همين راحتي دليل رفتارشو نميدونم چون طبيعي انتخاب كردم ناراحته يا چون ديگه مطبش نرفتم؟! بگين چيكار كنم از دست اين دكتر؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه دکتر دیگه. بعضی از دکترا چقدر عجیب شدن. اگر هم حتما به   مهر این دکتر نیاز داری بگو میرم شکایت میکنم ازت

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ميشه مگه بابت يه همچين چيزي شكايت كرد؟

حالا به خاطر کارت و بیمه نمیشه بری پیش یه دکتر دیگه بهت نامه بده؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

عزیزم حتما برو مطبش و با جدیت بگو من رو حرف شما حساب کردم لطفا تاریخ مرخصیم رو برام درست کنید تا کارم با مشکل مواجه نشه.

سعی کن تا زایمانت بری مطبش.

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن
عزیزم حتما برو مطبش و با جدیت بگو من رو حرف شما حساب کردم لطفا تاریخ مرخصیم رو برام درست کنید تا کار ...

اگه بدونم فقط به اين دليله حتما ميرم مطبش بعد اين، درمانگاه بهم نزديكتره خوش مسير تره ارزون تره كلاس بارداريم داره بخاطر ايناست ترجيح ميدم برم بيمارستان تا مطبش 

عذر میخوام نظرم بی ربطه ولی نوع زایمان یه زن به خودش بستگی داره نه نظر همسرش درد و مشکلات را شما باید بکشید پس خودتون باید تصمیم بگیرید به چه شکل باشه نه همسرتون بازم عذرخواهی میکنم 

عذر میخوام نظرم بی ربطه ولی نوع زایمان یه زن به خودش بستگی داره نه نظر همسرش درد و مشکلات را شما بای ...

عزيزم نيازي به عذرخواهي نيس خب نظرتو گفتي. شوهرم ميگه طبيعي چون اطرافش همه طبيعي زايمان كردن و راضي بودن ميگه عوارض كمتر از سزارين هست و واسه جفتتون مزاياش بيشتره، البته تصميم قطعيو به عهده خودم گذاشت منم هم ميترسم از بريده شدن شكم و هم نميخوام فقط نظر من باشه كه اگه بعدا خدايي نكرده مشكلي پيش اومد بعدش مقصرش من باشم و كاسه كوزه ها سر من بشكنه كه اينم نتيجه سزارين