2777
2789

من ک دوست دارم یه دختر توی یکی از روستاهای ایتالیا توی زمان باستان باشم. با لباس پف پفی محلی. بعدش سبدمو بردارم برم توی جنگل تمشک بچینم‌... یهو جذاب ترین پسر شهر ک عاشقمه بیاد کمکم منم ک محلش ندم کلا... و ادامه ماجرا😂😂😂کاش ی دکمه داشتیم میرفتیم توی رویاهامون بازی میکردیم میومدیم بیرون. پسره تو ذهنم شبیه شوهرمه البته💓

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بعد نوجوونی شماها همچنان رویاپردازی های این شکلی میکنید؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

متاهلم

عشق و عاشقیمون افتاده دلم میخواد پایم باشه کلی کار واسه هم کنیم اما .....

گاهی تصور میکنم اروم میگیرم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه بعد نوجوونی شماها همچنان رویاپردازی های این شکلی میکنید؟

😂نه از دیشب افتاده تو سرم ک کاش اون زمان باشم

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
🤣🤣چه رویایه باحالیحالا با اینکه شوهر داری چنین رویایی داری؟

😂بابا من حتی فیلم اقای ملکه هم میدیدم خودم ملکهه بودم شوهرم امپراطور. با من از رویاپردازی حرف نزنین🤣🤣🤣

🤣چه خوب کاش منم در این حد تخیلی بودم

😂حالا هروقت تخیل میکنم دیگع واقعیت تری بهم نمیچسبه😐😂قسط قرض بدبختی