2777
2789

من اززیرصفرشروع کردیم الانم ده سال میگزره اززندگیم شوهرم حتی شغل نداشت الان کاررسمی داره خونه هم جای نسبتاخوب خریدیم ولی کوچیک واپارتمانی 90متریه ماشینم داشتیم براخونه فروخته شدحقوق شوهرمم بین 27تا37تومن البت دوتافسقلی هم داریم پدرشوهرمم اصلن کمک مالی نمیکنه بااینکه وضعش خوبه وقبلن به بقیه کمک کرده

این روزهاخیلی فکرم درگیره که چرااوضاع بهترنمیشه لاقل بتونیم ماشبن بگیریم هیچ وامی هم بدون سپرده نیست انگارراهی به ذهنتون رسیدبگین ممنونتون میشم قشنگا

هیچی نداشتیم 

هیچی نداریم

کسی کمک نمیکنه ولی دخالتاشون آسمون سوراخ می‌کنه

یه ساله ازدواج کردیم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله اوضاعتون بهتربشه

❤️❤️❤️

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بسلامتی مبارکه خوشبخت بشید

پیش ما همینه از صفر شروع کردن. بعضیا خونه دارن بعضیا ن  گرونی زیاده ولا مردم گناهی نکردن هر چی کار کنی از پس خورد خوراک خرج دوا دکتر زیاد نمیشه. ک بتونی خونه ماشین اینا بخری. هرکی همینم داره زیر بار قسط وام کمرش شکسته

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
این روزهاخیلی فکرم درگیره که چرااوضاع بهترنمیشه لاقل بتونیم ماشبن بگیریم هیچ وامی هم بدون سپرده نیست ...

حقوق شوهرت خوبه ما شاءالله  خدا بیشترش کنه اگه وام قسط نداری الان یکم زندگی مدیرت کن ی وام بگیرد اگه طلایی چیزی هم داری  بفرش ماشین بخرید  

مهترینش خونه بود که خدا رو شکر خریدین. ماشین میخرید ان شاالله 

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
خدابزرگه گلم هنوزاول راهین

من از این بابت ناراحت نیستم که

از این بابت که برای پول خودمون دخالت میکنن ناراحتم

هم خانواده خودم هم همسرم

حالا هر دو خانواده اگر ازشون ۱۰۰ هزار تومن هم کمک بخوابم که خدا اون روز رو میاره ناپدید میشن و کمک نمیکنن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

حقوق شوهرت خوبه ما شاءالله خدا بیشترش کنه اگه وام قسط نداری الان یکم زندگی مدیرت کن ی وام بگیرد اگه ...

15تومن قسط داریم طلاهم درحد50اونم فقط چندماه میشه خریدم دلم نمیادبفروشم به این زودی🥺

15تومن قسط داریم طلاهم درحد50اونم فقط چندماه میشه خریدم دلم نمیادبفروشم به این زودی🥺

طلا زیر یک سال نفروش سود ک نداره ضرره

چاره ای نی ی سالی پس صبر کن