2777
2789
عنوان

دانش اموز ها بیان

188 بازدید | 15 پست

ازمون شبیه ساز نمونه دولتی و تیزهوشان اگر از ۲۱۵ نفر ،نفر ۱۰۰ شده باشه و درصداش اینا باشه

عربی ۹۰

فارسی ۴۸

ریاضی منفی

علوم منفی

باقی درس های بین ۶۰ تا ۷۰ درصد

و استعداد تحلیلی ۲۵ درصد

میتونه انسانی نمونه دولتی با همین درصدا قبول شه؟

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

اره ولی کاش علوم ریاضی ۲۰ میزذی

اگه ریاضیت خوب نیست نیا رشته انسانی چون ریاضی انسانی ضریب بالاس هرکی ریاضیش خوبه بیاد ریاضی انسانی سادس ریاضیت خوب باشع فولی کنکور رو رتبع دورقمی برنامه بریز

توبه شکستم🫀🙂

اره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی کاش علوم ریاضی ۲۰ میزذیاگه ریاضیت خوب نیست نیا رشته انسانی چون ریاضی انسانی ضریب بالاس هرکی ...

برای من نیست برای دختر خالمه ریاضیش خوبه ولی اینجا نمیدونم چرا اینجوری زده

من آزمون سالای گذشته رو دادم(تیزهوشان)

ریاضی منفی

علوم ۲۰

مطالعات ۶۰

فارسی بالای ۵۰

هوش ۴۰

دینی و قرآن یادم نیست ولی دو ر و بر ۳۰

عربی هم ندادم ولی حتما  بالای ۳۰ 

بنظرت نمونه تجربی قبول میشم🥲😂؟

خیلی پروهم با این درصدا تجربی میخوام؟😂

حتی دارم به تجربی تیزهوشانم فکر میکنم😂

من آزمون سالای گذشته رو دادم(تیزهوشان)ریاضی منفیعلوم ۲۰مطالعات ۶۰فارسی بالای ۵۰هوش ۴۰دینی و قرآن یاد ...

نمونه قبول میشی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

اره ولی کاش علوم ریاضی ۲۰ میزذیاگه ریاضیت خوب نیست نیا رشته انسانی چون ریاضی انسانی ضریب بالاس هرکی ...

حتی کسی که هوش حفظیاتشم خوب نیست میتونه بیاد انسانی امید داشته باشه به درس ریاضی؟

برای من نیست برای دختر خالمه ریاضیش خوبه ولی اینجا نمیدونم چرا اینجوری زده

آها فوقش نمونه دولتی نرقت نزفت خیلی مدارش شاخی نیست بین مدارس دولتی یه پله بالاس بتونه بره فرزانگان عالی تره نمونه دولتی با دولتی فرق ندارع معلم یکیش 

توبه شکستم🫀🙂

آها فوقش نمونه دولتی نرقت نزفت خیلی مدارش شاخی نیست بین مدارس دولتی یه پله بالاس بتونه بره فرزانگان ...

ینی قبول نمیشه نمونه دولتی؟

الان دارم باهاش هوش کار میکنم خدا کنه قبول شه 

حتی کسی که هوش حفظیاتشم خوب نیست میتونه بیاد انسانی امید داشته باشه به درس ریاضی؟

نه نگا کل انسانی حفضیات بعد حجم درسا زیاد تو بتونی ریاضی تضمینی ۱۰۰بزنی بقیع عادی ۴۰ مثلا بهت قول رتبه خوب میدم

چون انسانی کسی میاد ریاضی دوست نداره ازمون قلم چی ریاضی نمیزنه میرع

توبه شکستم🫀🙂

نه نگا کل انسانی حفضیات بعد حجم درسا زیاد تو بتونی ریاضی تضمینی ۱۰۰بزنی بقیع عادی ۴۰ مثلا بهت قول رت ...

گلم میشه درخواست دوستیم و قبول کنی