2777
2789
عنوان

بیاید برای خودمون ارزش عاقل شیم

58 بازدید | 7 پست

ما واقعا یه درخواست کوچیک از شما داریم خانم مدیر سایت 

لطف کنید که یه خواسته ی ما احترام بگزارید

از تعلیقی ترسی ندارم ولی این حق همه ماست که اگه چیزی از حریم خصوصی زندگیمون رو بگیم بعدا بتونیم پاکش کنیم

#به_نظر_کاربرها_احترام_‍‍بزاریم 

قبول کنید تعداد پر بازدیدهای سایت رو از ما دارید تاپیک های ما

نی نی سایت ❌ ❌ ❌

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از امشب ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت

هر کاربر که این پیام رو میبینه نظرشو بگه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️ ۲۲ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲

✅️ از سه شنبه تا جمعه ۲۹ خرداد تا ۱ تیر ⬅️ اعتراض

❌️❌️ از شنبه تا چهارشنبه ۲ تا ۶ تیر ⬅️ کسی سایت نیاید

دخمل کوشولو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ایران این کارا جواب نمی ده

موافقم ولی این سایت رو درست کردند الان برای خانوما معذرت میخام هر چی آقا اومده تو این سایت خودشو حای زن قرار میده این سایت سایت بارداری و صحبت های خانم هاش اینا همه یک ایراده الان یه خانم راحت نمیتونه راجب مرسودی و درد هاش صحبت کنه جرا چون ترس داره مرد بجای زن جواب بده

دخمل کوشولو
آره واقعا موافقم شاید خوشمون نیاد تاپیکامون بمونه همون لحظه راهنمایی بخایم و دوس داشته باشیم که حذفش ...

اصلا عیر از اون این یه سایت زنونست برای خانوما و دخترا طراحی شده من نمی‌فهمم که چجور اجازه میدن یه اقا بیاد تایپک های چرت و پرت بنویسه اینجا بجای زن 

من بخدا احت نمیتونم بیام از خودم بگم میترسم ببخشید شما مگه میدونید که من الان پشت گوشی زنم یا مردم میام شمارو راهنمایی میکنم میرم

دخمل کوشولو

با حرفات موافقم ولیبا کمال احترام با  حتی اگر همه ما وارد می نی سایت نشیم باز می نی یار ها کک شون نمی گذه اینجا ایرانه 

این روش اعتراضی شما کاربردی نداره درست مثل زمانی که شیر و لبنیات گرون شده همه گفتن یه هفته نخرید ارزون میشه در عوض کردم هجوم بردند به مغازه ها