2777
2789
عنوان

خیانت و بچه

181 بازدید | 11 پست

سلام من 25 سالمه و چند ساله که با شوهرم اختلاف داریم تو این چند سال بار ها خیانتش رو فهمیدم اولا پشیمون میشد ولی الان دیگه وقیح تر شده و افتخار میکنه گوشیش هی رمزشو عوض میکنه 

یه بچه هم دارم که سی پی هستش 

به بچه هم توجهی نداره و یه بار هم بغلش نمیگیره 

قبل به دنیا اومدن بچه اینجور نبود و یهو ذات واقعیشو نشون داد 

الان از یه طرف بخاطر بچه زندگی و ایندمو حروم میکنم ولی نمیتونم به بچه هم خوب برسم 

از خودمم بگم که واقعا هم خیلی به خودم میرسم هم کلن سعی میکنم باهاش خوب رفتار کنم با اینکه ازش متنفرم 

خلاصه که برای اینکه بچه وسط نمونه هر کاری میکنم 

ولی واقعا خیلی عذاب میکشم با اینکه به روم نمیارم 

بنظرتون با موندن کار خوبی کردم 

نه چون عمرتو داری هدر میدید پای یه آدم بی ارزش مثل خودم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نقش اون مرد کسط زندگیت دقیقا چی هست ؟ پدر خوبیه؟ حامی خوبیه ؟یه ویژگی مثبتشو بگو که اگر جدا بشی ...

نه هیچ ارزش و جایگاهی برام نداره فقط بچه رو بهم نمیده و من فقط بخاطر پسرم زندگی میکنم😔

نه هیچ ارزش و جایگاهی برام نداره فقط بچه رو بهم نمیده و من فقط بخاطر پسرم زندگی میکنم😔

نظر خود شوهرت در مورد زندگیتون چی هست ؟ میخواد واقعا زندگی کنه ؟ یا جدا بشه ؟ 

قبل از هر کاری برید چند جلسه مشاوره شاید زندگیتون درست شد . شاید به حاطر شرایط پسرتون این طوری شده

نظر خود شوهرت در مورد زندگیتون چی هست ؟ میخواد واقعا زندگی کنه ؟ یا جدا بشه ؟ قبل از هر کاری برید چن ...

نظرش اینه بمون خونه بچه رو بزرگ کن زندگی کن فک کن من مردم نمیخاد جدا شه خدا لعنتش کنه