سلام پسر من ۱۰ روز به دنیا اومده زردیش یکشب زیاد شد بیمارستان بستری شد، بعد از سه رو ترخیص شد اما مجددا که اومدیم خونه دوباره زرد شد الان دیگه باید چیکار کنم . دلم نمیاد دوباره ببرمش بیمارستان
تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی شیرخشت و ترنجبین میدن به بچه و مادرش تا زردی بچه بره سرچ کن راجع بهشون تو نی نی سایت تاپیک هست نحوه استفاده و اینا
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ببر آزمایش بگیرن ازش اگر زیر هفده باشه میتونی توی خونه دستگاه فتوتراپی کالیبره شده بگیری شرکت مهرآوران توسعه طب رو سرچ کن زنگ بزن دستگاه اجاره کن اکثر بیمارستان های ایران دستگاه های نوزادان شون توسان هست که مال همین شرکته کاملا معتبره دیگه نبرش بیمارستان من پسرمو بخاطر زردی کلا بستری نکردم خودم نگهش داشتم چهارده بود دو روزه اومد پایین
دستگاه هایی که داروخونه ها اجاره میدن با تجهیزات پزشکی ها کالیبره نیستن اون لامپی که روی دستگاه هست لامپ معمولی نیست طول عمر داره ممکنه روشن باشه ولی اثربخشی نداشته باشه اصطلاحا میگن دستگاه کالیبره نیست باید لامپاش عوض بشه ولی داروخونه ای ها و تجهیزات پزشکی ها پیگیر این مسأله نیستن برای همین به اونا اعتماد نکن مستقیم به خود شرکت زنگ بزن
باز خاکستری شدی یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85
اگه گذاشتی زیر دستگاه از اینا بیار که سرش خارج از دستگاه باشه نیاز به چشم بند نباشه من هم خودم هم بچم خيلی اذیت شدیم میترسیدم چشم بند بیوفته نورش خطرناکه برای چشم نوزاد
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
ببر آزمایش بگیرن ازش اگر زیر هفده باشه میتونی توی خونه دستگاه فتوتراپی کالیبره شده بگیری شرکت مهرآور ...
فکر کنم باید همین کار رو انجام بده آزمایش بهتره مشخص میکنه
حتما ببر بیمارستان. زردی چیزی کماهمیتی نیست که تو خونه اوکیش کنی. در موارد حاد آسیب مغزیم داره. جبر ...
خیلی میترسم از بیمارستان