سلام وقتتون بخیر باشه ❤️
خوندن این رویداد خالی از لطف نیست حتی برای یک نفر
من هر ماه در جلسات مشاوره شرکت میکنم به لطف دخترم که عضو جدید خانوادم هستند🌱
امروز خانم مسنی کنار من نشسته بودند بلاخره هر چقدر هم ادعا داشته باشیم که پوشش دیگران به ما ربطی نداره و ما بی توجه هستیم ناخودآگاه خود اون پوشش ها مسبب توجه ما هستند
ایشون شال قرمز شومیز زرد رنگ و شلوار بگ جین یخی پوشیده بودند رژ قرمز موهاشون هم کوتاه و بلوند بود ناخن کاشت مژه هاشون هم کاشت بود این استایل واقعا بهشون میومد و حالا چندان عجیب هم نبود زمانی که میخواستیم خارج بشیم در راه رو با من هم صحبت شدند از تاثیرات مثبت جلسات صحبت شد گفتند که مادر بزرگ یکی از بچه ها هستند از خودشون گفتند که همسرشون سال گذشته فوت شدند و اما اون مرحوم جوانی را در حق ایشون بد تمام کردند چقدر این خانم را در تحریم قرار میدادند و
اجازه حتی یک رژ لب بزنند هم نداشتند با حقارت و سرکوفت و تحت امر بودن با استایل کاملا پوشیده و محروم از حضور در اجتماع با هزاران آرزو پیر شدند و دم نزدند گفته هاشون تمام شد و خداحافظی کردیم 
در مسیر بازگشت افکارم بشدت درگیر شد که چی باعث میشه که تورو از خودت بگیرند و تو دم نزنی شاید همین ( زیادی بساز بودن)⚫
باعث شده که افرادی که در زندگی باهاشون تعامل و ارتباط دارید به اون چیزهایی که برای شما مهم هست بقدر کافی اهمیت و بها ندهند چون به این نتیجه رسیدند که شما فرد قانع و به نشدن ها عادت و مطیع امر هستید و با (نَه )شنیدن کوتاه میاید
شاید شما با خودتون فکر کنید که بهتره برای جلوگیری از تنش ها همیشه
⚫چشم بگم
⚫از خواستم بگذرم
⚫سکوت کنم
⚫دفاع نکنم
⚫بمونم
⚫تحمل کنم
⚫گذشت کنم
⚫ببخشم
و هزاران کم لطفی دیگه در حق خودتون
که از دید خودتون مهربانی و لطف شما را میرسونه
اما متأسفانه نه تنها شمابا این روند مهربان و زن زندگی نیستید بلکه شما نقطه ضعف دست دیگران میدید و در دید دیگران یک فرد کم اهمیت و به مرور فاقد اهمیت محسوب خواهید شد
و زمانی به خودتون میاید که پیر زمانه شده اید و مثال اون خانم
⚫در هفتاد سالگی بدنبال جوانی هستید آیا در هفتاد سالگی شال ورژ قرمز جبران اون ناملایمات و کم لطفی هایی که به کمک خودتون در حقتون شده خواهد شد ؟؟؟؟