2777
2789

من ی جا میشناسم فوق العاده هست دختر صاحب خانه می‌ره و منم آرزو داشتم بتونم پسرم بفرستم اما واسه من گرون پیج اینستاش واست میدم پیشنهاد میکنم اگه شرایط مالی داری بفرستش تاثیرش تو روحیه بچه عالی حس میکنم بچه های مدیر و مدبر تربیت میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم حالا میرم تو پیجش،شما تاثیرشو پس دیدید؟

اره واقعا چقدر با اعتماد به نفس شده به شوهرم میگم قشنگ معلومه در آینده مدیر ی جایی میشه 

خیلی هم به پدر و مادرها ارزش میدن 

همه جوره حمایت میکنن و اینکه تا قبل مدرسه ساپورت میکنن و کلاس دارن حتی پیش دبستانی هم دارن

چن سالشه بچه

الان شیش سالش هست از سه سالگی می‌رفت 

شهریه ام من اون روز بهشون پیام دادم گفتن پک های مختلف دارن برای مشاوره بیاید صحبت میکنیم چیزی نگفتن فقط می‌دونم خیلی بیشتر از مهد کودک عادی هست که به خاطر امکانات فوق بیشتری که در اختیار خانواده بچه و خود کودک میذارن هست 

الان شیش سالش هست از سه سالگی می‌رفت شهریه ام من اون روز بهشون پیام دادم گفتن پک های مختلف دارن برای ...

ممنون عزیزم،پیام دادم زیادی گرون بود🤕حالا دکتر فارسی ثبت نامش کردم برا دو ماه و نیم ۱۰ تومنه،محیطش بازه بچه ها حسابی بازی میکنند،یکم بزرگتر شد میبرمش سمت فضاهای آموزشی تر🌺

سلام گلم. خوبی؟شما از مهد کود‌ک دکتر فارسی راضی بودید ؟

سلام عزیزم من پسرمو ثبت نام کردم دو روز بعدش دستش شکست دیگه انصراف دادم😕اما مادرا اونجا همه راضی بودن میگفت درسته بچمون هرروز خاکی میان خونه 😅اما بهشون حسابی خوش میگذره