2777
2789
عنوان

یه عصرونه خوشمزه🍰

1076 بازدید | 17 پست

•من و دوستم امروز تصمیم گرفتیم یه کیک خوشمزه درست کنیم با اینکه اولین بارمون بود که درست میکردیم ولی نتیجه خیلی  خوب بود🤗

قبل

بعد

"👩🏻‍⚕️📚☕"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خیلی حال دارید خدایی من و دوستام وقتی میخوایم چیزی درست کنیم کل آشپزخونه میترکه خونم کلا به باد ...

ممنون گلم آشپزخونه ما هم ترکید ولی می ارزید

"👩🏻‍⚕️📚☕"

حال داشتی رسپی بذار

بفرما عزیزم:

مواد لازم📝:
۱۱۵ گرم کره
۱۸۰ گرم شکر
۶۰ گرم ماست
۳ تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل 
۲۲۰ گرم آرد گندم 
۲۰ گرم آرد ذرت
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر 
۱ قاشق غذاخوری لیمو رنده شده
به مقدار لازم توت فرنگی و تمشک یا  هر میوه از خانواده بری ها

دستور پخت🍓:
آرد گندم و ذرت و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید 
کره و شکر را در هم زن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ شود،ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اسانس وانیل و لیموی رنده شده را یکی یکی اضافه کنید سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قالب را با یک ورقه روغنی بپوشانید سپس مخلوط را در ورقه پخت اضافه کنید ضربه بزنید تا مواد در قالب یک دست شود، میوه ها را روی کیک قرار دهید
فر را از قبل در دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه(بستگی به نوع فر) به کیک اجازه ی پخت بدهید 

"👩🏻‍⚕️📚☕"

عالی شده، عکس برش زده نداری؟ 😋😍😍🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫