2777
2789
منم چندساله همینم همه هم ازم دور شدن به خاطر اعصاب ورفتارم دست خودمم نیست ادم بی انرژی خسته افسرده ع ...

نه من همیشه توی جمع میگم میخندم همه ازم راضین شوهرم ولی کوچیکترین ادایی ک درارم ادای خوشحالی یا هرچی رو زود میفهمه همین عصبیم میکنه ک نمیتونم جلوش نقش بازی کنم اونم هی پیله میکنه چته ‌ واسه همین از هرکاریش دیکه عصبی میشم. نمیدونم چمه اه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
سرت خلوته؟والا من از حجم کارام وقت فک کردن به مشکلاتمو ندارم

نه سرم شلوغه. ولی خب مثلا دارم فیلم میبینم فکرمیکنم دارم درس میخونم فکرمیکنم دارم میخابم فکرمیکنم. بعضی وقتا کل شب توی خواب دارم کار میکنم کلا اصلا احساس ارامش و استراحت نمیکنم

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا باید افسرده شم. همه چی اوکیه دورم. تنها چیزی ک همیشه روحمو جسمو تحت فشار میذاره مشکلات مالیه ...

والا منم شرابطم اوکی بود ولی افسردگی گرفتم الکی الکی

حالا میگن شاید ارثی باشه

ان شاا... که برای تو چیز مهمی نباشه گلم

دچار روزمرگی شدین یه تغییر لازم دارین اگه شرایطشو داری برو مسافرت اگه میتونی برو یه مکان زیارتینماز ...

اره شایدم همینه‌ خسته شدم انقدر هرروز کارای تکراری میکنم. شب بخواب صب پاشو برو سرکار بیا غذا بپز درس بخون بخواب دوباره پاشو برو سرکار شب بیا بپز بشور فیلم ببین درس بخون بخواب. همه چی روی اعصابمه دلم ی تغییر درست حسابی میخواد

اره شایدم همینه‌ خسته شدم انقدر هرروز کارای تکراری میکنم. شب بخواب صب پاشو برو سرکار بیا غذا بپز درس ...

منم گاهی وقتا اینطور میشم همه چیز برام تکراری و خسته کننده میشه 

هرانسانی  یه قلقی داره باید بدونی چی حالتو خوب میکنه

مثلا من حالم بد بشه میرم پارکی یا بازار با دوستم یه چیزی میخرم روحیم عوض میشه  

سعی کن یه چیزی یاد بگیری که بهش علاقه داری وقت فراغت مثلا نقاشی 

منم گاهی وقتا اینطور میشم همه چیز برام تکراری و خسته کننده میشه هرانسانی یه قلقی داره باید بدونی چی ...

ولی من نمیدونم چی حالمو خوب میکنه‌ . وقتی حالم بد میشد ففط همسرم حالمو خوب میکرد بودن با اون بیرون رفتن با اون‌ . ولی الان احساس میکنم هیچی نمیتونه اینکارو کنه‌ . 

ولی من نمیدونم چی حالمو خوب میکنه‌ . وقتی حالم بد میشد ففط همسرم حالمو خوب میکرد بودن با اون بیرون ر ...

مگه الان کجاست؟

یه نصیحت خواهرانه حتی اگه همسرت بهترین مرد دنیاست 

سعی کن مستقل باشی 

خودت حالتو خوب کن 

حال خوبتو هیچوقت به آدما گره نزن....

بشین با خودت حرف بزن 

منم نمیدونستم چی حالمو خوب میکنه 

کم کم باید به خودشناسی برسی

مگه الان کجاست؟ یه نصیحت خواهرانه حتی اگه همسرت بهترین مرد دنیاست سعی کن مستقل باشی خودت حالتو خوب ک ...

هست منتهی من بااینکه انقدر عاشق همیم دیگه بیرون رفتنو... حالمو خوب نمبکنه. حقیقتا بخوام رو راست باشم ی مسافرت لاکچری حالمو خوب میکنه و یمدت دوری از مردم و مشکلات

نه سرم شلوغه. ولی خب مثلا دارم فیلم میبینم فکرمیکنم دارم درس میخونم فکرمیکنم دارم میخابم فکرمیکنم. ب ...

فک کنم مشکل اینه که خواب خوبی نداری

خواب خیلی مهمه 

منم چند روزه اینطوری شدم دو ساعت میتونم درست بخوابم فقط

دکتر کوچولو
فک کنم مشکل اینه که خواب خوبی نداریخواب خیلی مهمه منم چند روزه اینطوری شدم دو ساعت میتونم درست بخواب ...

اره شایدم اصلا خیلی کسلم